Not Just Words - Antwerp Pride 2021

Het programma van de Antwerpen Pride is bekendgemaakt. Ook dit jaar is er geen volledig LGBTIA+ -evenement met parade, want de versoepelingen kwamen te laat om dat op tijd te organiseren blijkbaar. De organisatie zet wel in op vier officiële evenementen van woensdag 11 augustus tot en met zondag 15 augustus. En er is hoop dat horeca aansluit met eigen feestinitiatieven. Het thema 'Not Just Words' pakt juist de online discriminatie aan.

Eroffnung der Gaybars und Clubs in Europa

Es ist bereits Anfang Juli und wir möchten euch über die Vorbereitungen zur Eröffnung der Gaybars und Clubs in Europa informieren. Das Live ist zurück und wir alle können es kaum erwarten, mit unseren Freunden zu feiern und den Sommer zu genießen, aber mit Bedacht.Für viele Orte gelten Reisebeschränkungen.

Les gaybars et boutiques sont ouverts

Nous sommes déjà début juillet , les bars , pubs et magasins sont à nouveau ouverts et nous voulons vous donner une mise à jour sur les préparatifs pour l'ouverture des bars et clubs gays en Europe. Les gaybars et boutiques sont ouverts et nous avons tous hâte de célébrer avec nos amis et de profiter de l'été, mais avec soin.Le live est de retour

Gaybars zijn terug open

Het is al begin juli , de grenzen zijn openen en de bars, pubs en winkels zijn weer open .We willen jullie een update geven over de voorbereidingen voor de opening van de gaybars en clubs in Europa.Live is terug en we kunnen allemaal niet wachten om het met onze vrienden te vieren en van de zomer te genieten, maar wel met zorg.

Life starts again - gaybars are open

It is early July allready and we wanna give you an update on the preparations for opening of the gaybars and clubs in Europe.Live is back and we all cannot wait to celebrate with our friends and enjoy the summer , but with care. The borders are open with conditions , we have the Vacinitation Travel Passport . Life starts again .

Zaak zonder Haat symbool voor Antwerpse horeca

Zaak zonder Haat: symbool voor Antwerpse horeca . Een glas drinken, plezier maken met vrienden of een avond ontspannen met je partner in een kroeg. Met het project 'Zaak zonder Haat' slaan Antwerp Pride, Mister Gay Belgium, Roze Huis Antwerpen, Unia en de Antwerpse horecafederatie de handen in mekaar om dit te bereiken, met de steun van Lokale Politie Antwerpen en Stad Antwerpen.

Opening op 1 mei en Growfunding in Belgie

Op 1 mei 2021 zou de wederopening zijn van de gaybars en waarschijnlijk ook de gayclubs. Elkaar ontmoeten en feesten zouden dan terug mogelijk zijn , wel in een beschermde omgeving. De gaybars hopen steun van hun klanten en deze steun is essentieel om divers en dynamisch te blijven .

  • PARTY