Williams is Mister Bear Nederland 2014Amsterdam. Williams is Mister Bear Nederland 2014 . Williams heeft de scherp verkregen in Amsterdam op de eerste BearPride Amsterdam 2014 .

Williams is 39 jaar oud en werk als dokter.  Vorig jaar kreeg hij een verbindenis met de man die hij lief te hebben en zo had hij zijn naam had veranderd in heer Williams .

Mensen vroegen hem vaak waarom zou hij zou deelnemen aan de Mr Bear verkiezing .  Hij persoonlijk denk dat het leuk is om deel te nemen en andere gelijkgezinde mensen te ontmoeten. Alle andere deelnemers (Gert Schans , Henk Heijenga , Chris Van Vianen en Rob Schenkel) zijn ook zo aardig geweest en vriendelijk tijdens de wedstrijd voorbereidingen.

In de afgelopen 3 jaar leeft hij in de grote stad Amsterdam maar oorspronkelijk kom hij uit een kleine stad Twente (NL) en dat is de plaats waar vaak de lange mensen komen uit in het Oosten van Nederland . Hij is zowel een trotse Amsterdammer en trots ' Tukker ' . Iets wat zeer goed opvalt is zijn grootte 2,00 m , 125kg en schoenmaat 50 . Hij gaat naar de sportschool 5 keer per week en houdt van bodybuilding . Hij is geclassificeerd als een echte musclebear .

Hij vind ook dat er niets is om te schamen mee te doen aan de Mr.Bear Verkiezingen die plaats had bij het Bear-Nessary party in Odeon.
bron - auteur : Gaybars.eu

Foto's: GayOut


Bearpride Amsterdam en Mr.Bear NL


       

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018

Hiv-preventiepil PrEP nu ook in Nederland vergoed PrEP, de pil die hiv voorkomt, zal vergoed worden in Nederland. Minister Bruins van Volksgezondheid heeft besloten PrEP te verstrekken binnen het kader van een onderzoek voor homomannen.

Amsterdamse winkel Mister B verhuisd Op 26 augustus gaat Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september gaan de deuren open in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.