Sharon Doorson op Haagse Popcake boot EuroprideAmsterdam. Tijdens de Canal Pride op zaterdag 6 augustus staat Sharon Doorson voor 'universal love' op de thema-boot 'I love who I want' van het Haagse roze feest Popcake.

'De wereld heeft een liefdevolle touch nodig', aldus Sharon. Die deze week met haar single 'Touch me there' de tipparade is binnengekomen. 'Heerlijk om onze vrijheid te mogen vieren op de Popcake-boot. Ik vind dat iedereen ten alle tijden zichzelf moet kunnen zijn en dat iedereen vrij is om te bepalen met wie je de liefde wilt delen. We zijn allemaal gelijk, let's celebrate it! '

Pophits van de jaren ’90 hits tot nu:

Popcake is een heterovriendelijke feest dat zes keer per jaar wordt gehouden op de 42ste verdieping van het Haagse Penthouse met pophits uit de jaren '90 tot nu.

'Sharon Doorson is met twee gouden hitsingles en een alarmschijf niet meer weg te denken uit de Europese (gay)clubs'. En dat haar nieuwe single 'Touch Me There' een remake van de '90s hit van Total Touch is, is natuurlijk een super match, aldus de organisatie.

Het thema van de Gaypride dit jaar is JOIN (verbinden, aansluiten). Als hetrovriendelijk –feest scheppen we met Popcake, al 3 jaar een omgeving waar homo's, lesbiennes, bi's en hetero's zichzelf kunnen en mogen zijn. Mede dankzij de hulp van Gamestate en The Penthouse zal de Popcake-boot dat tijdens de Canal Pride in de Amsterdamse grachten uitdragen. Dat naast DJ Menno de Boer en DJ Aiscream, ook Sharon Doorson op de Popcake – boot staat, is voor ons de kers op de Popcake, aldus de organisator Luuk Wessels
bron - auteur : Gaybars.eu
Foto: 8Ball Music


Bars en clubs in Amsterdam
       

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018