Sharon Doorson op Haagse Popcake boot EuroprideAmsterdam. Tijdens de Canal Pride op zaterdag 6 augustus staat Sharon Doorson voor 'universal love' op de thema-boot 'I love who I want' van het Haagse roze feest Popcake.

'De wereld heeft een liefdevolle touch nodig', aldus Sharon. Die deze week met haar single 'Touch me there' de tipparade is binnengekomen. 'Heerlijk om onze vrijheid te mogen vieren op de Popcake-boot. Ik vind dat iedereen ten alle tijden zichzelf moet kunnen zijn en dat iedereen vrij is om te bepalen met wie je de liefde wilt delen. We zijn allemaal gelijk, let's celebrate it! '

Pophits van de jaren ’90 hits tot nu:

Popcake is een heterovriendelijke feest dat zes keer per jaar wordt gehouden op de 42ste verdieping van het Haagse Penthouse met pophits uit de jaren '90 tot nu.

'Sharon Doorson is met twee gouden hitsingles en een alarmschijf niet meer weg te denken uit de Europese (gay)clubs'. En dat haar nieuwe single 'Touch Me There' een remake van de '90s hit van Total Touch is, is natuurlijk een super match, aldus de organisatie.

Het thema van de Gaypride dit jaar is JOIN (verbinden, aansluiten). Als hetrovriendelijk –feest scheppen we met Popcake, al 3 jaar een omgeving waar homo's, lesbiennes, bi's en hetero's zichzelf kunnen en mogen zijn. Mede dankzij de hulp van Gamestate en The Penthouse zal de Popcake-boot dat tijdens de Canal Pride in de Amsterdamse grachten uitdragen. Dat naast DJ Menno de Boer en DJ Aiscream, ook Sharon Doorson op de Popcake – boot staat, is voor ons de kers op de Popcake, aldus de organisator Luuk Wessels
Bron / auteur : Gaybars.eu
Foto: 8Ball Music


Bars en clubs in Amsterdam
       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTV’s Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.