Roze Zaterdag Gouda 2018Gouda. Gouda is Roze Stad van Nederland op zaterdag 23 juni , met verschillende activiteiten en een zeer uitgebreid programma. Gouda werd verkozen vanwege de grote diversiteit in de stad.

Roze zaterdag start om 10:00 uur met een informatiemarkt , die een lange lint vormt van kramen vanaf de Nieuwe Markt , tot het einde van de Zeugstraat. Verschillende LGBT organisaties zijn daar aanwezig .

Na de geloofsviering in de Sint-Janskerk , volgt een 'Pride Walk' doorheen de stad die begint op 12:30 uur die start op de Herpstraat . Gedurende de dag zijn er op 4 podia in de stad diverse side-acts te vinden op de Nieuws Markt , Groenendaal , Turfmarkt en Weeshuisplein.

Het Diversiteitsconcert start om 20:00 uur met grote namen als : Ruth Jacott , Edsilia Rombley en DJ Jean zou het feest zaterdag afsluiten. Hij wordt vervangen door DJ Erick E. Het programma wordt tussendoor aangevuld met The Originals .bron - auteur : Gaybars.euDuizenden Bezoekers op Roze Zaterdag Gouda

Gouda
       

Tien jaar Alkmaar Pride Celebrate pride In 2019 een jubileum jaar, tien jaar Alkmaar pride. En dat het nog steeds nodig is om actief uit te dragen dat je trots mag zijn op wie je bent. Donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei.

In Memoriam Ray Jones Afgelopen woensdag 17 April kregen we het trieste bericht dat, na een kort ziekbed, in de vroege morgen Ray Jones in zijn huis in Portugal is overleden. Ray was vele jaren de uitbater van "The Web Bar".

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.