Roze Zaterdag 2020 in LeeuwardenLeeuwarden. De stichting Roze Zaterdag Nederland heeft Leeuwarden geselecteerd om Roze Zaterdag 2020 te organiseren. Dit jaar is de stad Culturele Hoofdstad van Europa. In 2020 de regenboogstad van het Noorden.

Het thema wordt :' City of Love '.

De stichting Roze Zaterdag had verschillende kandidaturen ontvangen voor organiseren van Roze Zaterdag en koos het Friese Leeuwarden uit om in 2020 Roze Zaterdag te organiseren . De stad heeft steun gekregen van de Provincie en het stadbestuur.

In 2019 is Roze Zaterdag in Venlo-Krefelt (D).

bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Leeuwarden
       

Tien jaar Alkmaar Pride Celebrate pride In 2019 een jubileum jaar, tien jaar Alkmaar pride. En dat het nog steeds nodig is om actief uit te dragen dat je trots mag zijn op wie je bent. Donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei.

In Memoriam Ray Jones Afgelopen woensdag 17 April kregen we het trieste bericht dat, na een kort ziekbed, in de vroege morgen Ray Jones in zijn huis in Portugal is overleden. Ray was vele jaren de uitbater van "The Web Bar".

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.