Pride at the Beach in Zandvoort op 2017Amsterdam. Drie dagen Pride-feesten in de badplaats tijdens festival Pride Amsterdam naar Zandvoort met "Pride at the Beach".

Pride Amsterdam maakt dit jaar een uitstapje naar Zandvoort. Onder het motto: "Pride at the Beach", staat de badplaats van maandag 31 juli tot woensdag 2 augustus in het teken van diversiteit. De regenboogvlag wappert in Zandvoort en de badplaats viert diversiteit met een spetterend programma.

De activiteiten in Zandvoort passen uitstekend bij de wens om activiteiten te spreiden in de regio. " waar kan dat dan beter dan "Amsterdam Beach", zegt wethouder Gert , Toonen van de gemeente Zandvoort. "Het is niet meer dan logisch dat Zandvoort, met haar rijke gay-historie, als eerste gemeente in de Metropool Regio Amsterdam aanhaakt bij Pride Amsterdam. In de aanloop naar het evenement heb ik mij ingezet om een regenboogzebrapad mogelijk te maken. De kleuren benadrukken met een sprankeling het belang van tolerantie en verdraagzaamheid in het leven van alledag. Maar we vieren natuurlijk ook de vooruitgang, de vrijheid om ook in Zandvoort te zijn wie je bent en om te houden van wie je wilt. Voor iedereen. Door iedereen!"

Pride at the Beach wordt op maandag 31 juli om 16.00 uur officieel geopend door wethouder Gert-Jan Bluijs van de gemeente Zandvoort, directeur Lucien Spee van Pride Amsterdam en Pride Ambassadrice Niki Today. Dit is tevens het startsein voor het openingsfeest op het Raadhuisplein met optredens van Anita Meijer, Niki Today en Shary-An, DJ Didier, Pete Statham, DJ Arijan Joosten en DJ BoMonde.

In totaal worden er in Zandvoort drie dagen lang allerlei activiteiten georganiseerd. Naast een kleurrijke parade van het Stationsplein via de boulevard naar het centrum is er voor iedereen wat te zien en te doen!

'Zon, zee, strand en feesten' tijdens 'Pride at the Beach'. Wat wil ' je nog meer?

bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Amsterdam
       

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018