OUTtv wil zoenende homomannen bevorderen



Amsterdam. De Europese gay lifestylezender OUTtv komt met een actie om de acceptatie van zoenende homomannen te bevorderen. Op zaterdag 6 augustus vaart OUTtv mee tijdens de Canal Parade in Amsterdam met de KISS CAM boot. Uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) blijkt namelijk dat een groot deel van de bevolking aanstoot neemt aan twee zoenende mannen.

Dit jaar vindt de 23ste EuroPride plaats in Amsterdam. OUTtv (enkel op kanaalnummer 551 in de pakketten Play & Play More van Telenet) voorziet daarom haar boot met een megagroot KISS CAM scherm om de acceptatie van homomannen een duwtje in de rug te geven. Het scherm op de boot zal zoenende stelletjes op de kade in beeld brengen.

"We vinden dat er te weinig gezoend wordt door homo's op tv," stelt Marc Putman, CEO van OUTtv Europe. "Uiteraard brengt OUTtv veel programmaís waarin zoenende mannen niet ontbreken, maar op andere zenders kan nog veel gewonnen worden. Ruim een 33% van de bevolking heeft moeite met twee zoenende mannen. Ter vergelijking: slechts maar 12% neemt aanstoot aan een heterokus."

Ook exSongfestivalcoryfeeën Marga Bult en Kate Ryan delen deze visie en steunen het initiatief muzikaal op de boot. Kate, oud-ambassadrice van de World Outgames, en Marga, als gekroonde diva, zetten zich al jaren in voor de homogemeenschap. Het is eveneens het eerste bezoek van Kate Ryan aan de Canal Parade in Amsterdam.

Bron / auteur : OutTV Europe



OUTtv maakt deze actie mogelijk met KNIPPR, een nieuwe interactieve tv-dienst zonder kabelabonnement. Het is de achtste keer dat OUTtv meevaart met de parade en mediapartner is van de Amsterdam Gay Pride.

Bars en clubs in Amsterdam




       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.