Mister Bear Netherlands 2016Amsterdam. Henk Heijgenga is de nieuwe Mister Bear Netherlands 2016.

Hij zal Nederland vertegenwoordigen bij de verschillende Bear evenementen in binnen-en buitenland. Hij nam de titel over van Maurice die een succesvolle jaar gehad heeft en Maurice wenst dit ook toe aan Henk.

Henk is zeer gekend in de Bear gemeenschap en zal de titel met trost dragen. Henk werd verkozen uit 3 kandidaten tijdens een verkiezingshow in Club Church op 4 maart in Amsterdam.

Deze 3de editie van Mister Bear NL werd dit jaar georganiseerd door ARC Amsterdam Lowlanders. De ARC Amsterdam Lowlanders is de enige homo en hetero vriendelijke rugby team in Nederland. The Lowlanders maken deel uit van de Amstelveense Rugby Club (ARC).

De Mister Bear NL verkiezingen maken deel uit van de succesvolle Bearweekend Amsterdam waaronder verschillende Bear party's zoals Daddi in Club Eagle , Furball Amsterdam op vrijdag en de main party in Club Air gedaan door Bear-Necessity op zaterdag.

Verschillende bezoekers uit binnen -en buitenland bezoeken dit succesvol evenement in Amsterdam.
bron - auteur : Mark Verbeeck

Bars en clubs in Amsterdam
       

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018