Maurice D Eagle is Mr Bear NL 2015Amsterdam. Maurice D Eagle (Maurice den Arend) is Mr Bear Netherlands 2015.Na een immense show won hij van de 3 andere tegenkandidaten :Richard De Vries, Corne Bouman en John Mossde.

Maurice won de zeer begeerde sherp van Mr. Bear tijdens de Amsterdam Bear Pride 2015 party Bear-Necessity in Arena Hotel in Amsterdam. De sherp werd overhandigd door Mr.Bear NL 2014 Gert Williams. Maurice is een vliegtuig purser bij KLM en hij komt uit Rotterdam.

Maurice ondersteund ook het project van Fotograaf Hester Baks 'I AM LOVE' met de slagon : 'Love begins with yourself' en dit heeft hem ook tot winnaar gemaakt :'jezelf zijn'.Amsterdam Bear Pride Na het immense succes van de allereerste Bear Pride vorig jaar , vieren we nu de tweede Amsterdamse Bear Pride , van 19 tot 23 maart 2015. Amsterdam Bear Pride is het antwoord op de groeiende vraag van verschillende lokale Butch & Bear initiatieven uit de gay scene Amsterdam .
Net als vorig jaar zal de 2015 editie enorm zijn, ondersteund door elke gay en gay-minded bedrijf die hier dichter komt bij de homo / bear gemeenschap Het programma zal bestaan uit een groot aantal sociale evenementen verspreid doorheen de hele stad Amsterdam.
Er was een Canal Cruise, Officiële Bear Pride Party waaronder de Mister Bear Nederland verkiezing, Gear Bears, Lumberjack party, Underbears, Fur-Real, Daddi concept uit Ierland, Bear Necessity en nog veel meer ...
Amsterdam was even een Bear stad !
bron - auteur : Gaybars.eu

Foto's: Gayout


Bars en clubs in Amsterdam
       

Tien jaar Alkmaar Pride Celebrate pride In 2019 een jubileum jaar, tien jaar Alkmaar pride. En dat het nog steeds nodig is om actief uit te dragen dat je trots mag zijn op wie je bent. Donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei.

In Memoriam Ray Jones Afgelopen woensdag 17 April kregen we het trieste bericht dat, na een kort ziekbed, in de vroege morgen Ray Jones in zijn huis in Portugal is overleden. Ray was vele jaren de uitbater van "The Web Bar".

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.