Marcel van Doorn is Mister Bear Nederland 2017Amsterdam. Marcel van Doorn is de trotse Mister Bear Nederland 2017. Hij is 44 jaar ,woon in Amsterdam en Parijs en werkt in de modewereld .

Zijn doel is goede dingen doen, lol hebben en meer lifestyle geven. Als Mr Bear gaat hij de Bear gemeenschap meer visueel maken , een visitekaartje zijn voor de scene . Ook hulp geven aan mensen om zichzelf te zijn .   U kunt hem in het wild tegenkomen in Amsterdam en daarbuiten . Als je hem ziet, zeg gewoon 'hallo!'.

Meneer Beer Nederland 2017 Verkiezing is trots gecoördineerd door Amsterdam Lowlanders en gastheer bij Eagle Bar Amsterdam.Amsterdam Bear Weekend.

Van donderdag 1 maart tot en met maandag 5 maart-het was Amsterdam Bear Weekend 2017.

Het idee: een evenement voor de gemeenschap en door de gemeenschap, van mensen die deel uitmaken van die gemeenschap. Verschillende bars, organisaties, clubs of individuen die allemaal deel uitmaken van deze gemeenschap komen samen om bij te dragen aan het evenement, of het nu klein of groot is!
bron - auteur : markverb
Foto: Jason


Bars en clubs in Amsterdam
       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .