Marcel van Doorn is Mister Bear Nederland 2017Amsterdam. Marcel van Doorn is de trotse Mister Bear Nederland 2017. Hij is 44 jaar ,woon in Amsterdam en Parijs en werkt in de modewereld.

Zijn doel is goede dingen doen, lol hebben en meer lifestyle geven. Als Mr Bear gaat hij de Bear gemeenschap meer visueel maken , een visitekaartje zijn voor de scene. Ook hulp geven aan mensen om zichzelf te zijn.   U kunt hem in het wild tegenkomen in Amsterdam en daarbuiten. Als je hem ziet, zeg gewoon 'hallo!'.

Meneer Beer Nederland 2017 Verkiezing is trots gecoördineerd door Amsterdam Lowlanders en gastheer bij Eagle Bar Amsterdam.Amsterdam Bear Weekend.

Van donderdag 1 maart tot en met maandag 5 maart-het was Amsterdam Bear Weekend 2017.

Het idee: een evenement voor de gemeenschap en door de gemeenschap, van mensen die deel uitmaken van die gemeenschap. Verschillende bars, organisaties, clubs of individuen die allemaal deel uitmaken van deze gemeenschap komen samen om bij te dragen aan het evenement, of het nu klein of groot is!
Bron / auteur : markverb
Foto: Jason


Bars en clubs in Amsterdam
       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.