Marcel van Doorn is Mister Bear Nederland 2017Amsterdam. Marcel van Doorn is de trotse Mister Bear Nederland 2017. Hij is 44 jaar ,woon in Amsterdam en Parijs en werkt in de modewereld .

Zijn doel is goede dingen doen, lol hebben en meer lifestyle geven. Als Mr Bear gaat hij de Bear gemeenschap meer visueel maken , een visitekaartje zijn voor de scene . Ook hulp geven aan mensen om zichzelf te zijn .   U kunt hem in het wild tegenkomen in Amsterdam en daarbuiten . Als je hem ziet, zeg gewoon 'hallo!'.

Meneer Beer Nederland 2017 Verkiezing is trots gecoördineerd door Amsterdam Lowlanders en gastheer bij Eagle Bar Amsterdam.Amsterdam Bear Weekend.

Van donderdag 1 maart tot en met maandag 5 maart-het was Amsterdam Bear Weekend 2017.

Het idee: een evenement voor de gemeenschap en door de gemeenschap, van mensen die deel uitmaken van die gemeenschap. Verschillende bars, organisaties, clubs of individuen die allemaal deel uitmaken van deze gemeenschap komen samen om bij te dragen aan het evenement, of het nu klein of groot is!
bron - auteur : markverb
Foto: Jason


Bars en clubs in Amsterdam
       

Tien jaar Alkmaar Pride Celebrate pride In 2019 een jubileum jaar, tien jaar Alkmaar pride. En dat het nog steeds nodig is om actief uit te dragen dat je trots mag zijn op wie je bent. Donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei.

In Memoriam Ray Jones Afgelopen woensdag 17 April kregen we het trieste bericht dat, na een kort ziekbed, in de vroege morgen Ray Jones in zijn huis in Portugal is overleden. Ray was vele jaren de uitbater van "The Web Bar".

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.