Laatste opmerkingen voor Pride AmsterdamAmsterdam. Politie geeft waarschuwing op Pride Amsterdam:

De Pride Amsterdam komt eraan met hoogtepunten de Canal Parade , de vele straatfeesten en party's is de stad en het slotfeest aan Rembrandplein.

Zoals ieder jaar zijn er ook dieven en zakrollers in de stad.

Daarom een beangrijk bericht van de Politie Amsterdam: Niet iedereen komt om te feesten! Ieder jaar worden juist bij grote events tientallen mensen slachtoffer van zakkenrollerij.

De politie is met veel agenten in uniform maar ook agenten in burger aanwezig. Ze zijn alert maar ben jij dat dan ook? Zorg goed voor je spullen en al helemaal voor je smartphone, want dat is nog steeds het meest gewilde goedje voor het dievengilde.

TIP:

- installeer een Track&Trace app op je telefoon

- schrijf lekker ouderwets je inlog en wachtwoord veilig op

- mocht je smartphone gestolen worden dan kunnen wij deze op afstand of real time opsporen.


Beste Tip: Neem geen kostbare spullen mee en "Be Smart With Your Smartphone".

Wij wensen iedereen een geweldige Pride 2017!Omgekeeerde Route Canal Parade:

Canal Parade 2017-Official Pride Event a.s. zaterdag, de route is precies andersom
en ze beginnen een uur eerder, om 13.00 uur.

De boten starten hun route in Oosterdok en eindigen via de Nieuwe Herengracht, Amstel, Prinsengracht in de Westerdok. De eerste boot vertrekt om 13.00 uur bij de Oosterdok en de laatste boot sluit de parade om 17.00 uur bij de Westerdok.

bron - auteur : Gaybars.eu
Foto: Politie Amsterd


meer info check:https://www.amsterdam.nl/straatroof

Meer over Pride Amsterdam : Amsterdam_Pride_2017_van_start

en Meer over Pride Amsterdam : PRIDEAMSTERDAM

Bars en clubs in Amsterdam
       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .