Laatste opmerkingen voor Pride AmsterdamAmsterdam. Politie geeft waarschuwing op Pride Amsterdam:

De Pride Amsterdam komt eraan met hoogtepunten de Canal Parade , de vele straatfeesten en party's is de stad en het slotfeest aan Rembrandplein.

Zoals ieder jaar zijn er ook dieven en zakrollers in de stad.

Daarom een beangrijk bericht van de Politie Amsterdam: Niet iedereen komt om te feesten! Ieder jaar worden juist bij grote events tientallen mensen slachtoffer van zakkenrollerij.

De politie is met veel agenten in uniform maar ook agenten in burger aanwezig. Ze zijn alert maar ben jij dat dan ook? Zorg goed voor je spullen en al helemaal voor je smartphone, want dat is nog steeds het meest gewilde goedje voor het dievengilde.

TIP:

- installeer een Track&Trace app op je telefoon

- schrijf lekker ouderwets je inlog en wachtwoord veilig op

- mocht je smartphone gestolen worden dan kunnen wij deze op afstand of real time opsporen.

Beste Tip: Neem geen kostbare spullen mee en "Be Smart With Your Smartphone".

Wij wensen iedereen een geweldige Pride 2017!Omgekeeerde Route Canal Parade:

Canal Parade 2017-Official Pride Event a.s. zaterdag, de route is precies andersom en ze beginnen een uur eerder, om 13.00 uur.

De boten starten hun route in Oosterdok en eindigen via de Nieuwe Herengracht, Amstel, Prinsengracht in de Westerdok. De eerste boot vertrekt om 13.00 uur bij de Oosterdok en de laatste boot sluit de parade om 17.00 uur bij de Westerdok.

Bron / auteur : Gaybars.eu
Foto: Politie Amsterd


meer info check:https://www.amsterdam.nl/straatroof

Meer over Pride Amsterdam : Amsterdam_Pride_2017_van_start

en Meer over Pride Amsterdam : PRIDEAMSTERDAM

Bars en clubs in Amsterdam
       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.