KissKiss Party in NijmegenNijmegen. KISS KISS

Oud feestje, nieuw jasje, nieuwe locatie.

Het dak zit er net pas op, maar 18 oktober gaat het dak eraf!

Kisskiss voor de eerste keer op de nieuwe locatie van Doornroosje!

Wat kun je verwachten? 900 heerlijke mannen/vrouwen, een lasershow, danskooien, dansers/danseressen,DJ's Sjeazy Pearl, Merel Honor & Bo Monde achter de draaitafels, en natuurlijk een fantastisch sfeertje.

Op zaterdag 18 oktober is er weer een Kiss Kiss feest in Nijmegen in het geheel nieuwe Doornroosje (naast Nijmegen CS).

Dit is een extra bijzondere editie aangezien het de allereerste is op een gehele nieuwe en grotere locatie maar toch in het vertrouwde Doornroosje!

Dit super gezellige feest wordt al zo’n 25 jaar door het Nijmeegse COC speciaal georganiseerd voor homo's, lesbo's, biseksuelen en andere gayminded feestgangers.

In de grote zaal kan je genieten van alle nieuwste en lekkerste hits en in de foyer is mogelijkheid om te chillen en rustig van een drankje te genieten.De line up bestaat uit dj's Sjeazy pearl, Merel Honer en Bo monde.

bron - auteur : Gaybars.eu

Foto's: KissKiss

De KissKissClub, ook wel “KissKiss” genoemd, is een groot feest wat ongeveer 6 keer per jaar wordt georganiseerd door COC Nijmegen, speciaal voor homo’s, lesbo’s, biseksuelen en andere gayminded feestgangers. De KissKissClub is al ruim 25 jaar een van de meest bekende gayfeesten van Nederland en is altijd druk bezocht.


       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .