In Memoriam Ray JonesAmsterdam. In Memoriam Ray Jones 1963 2019.

Afgelopen woensdag 17 April kregen we het trieste bericht dat, na een kort ziekbed, in de vroege morgen Ray Jones in zijn huis in Portugal is overleden. Ray was vele jaren de uitbater van "The Web Bar".

Toen Ray 29 jaar was, nam hij op 1 Mei 1992 The Web Bar over van Barry Hebson (de eerste uitbater van The Web). Hij was befaamd door zijn bulderende stem. Als hij in de bar iets moest aankondigen (zoals de soep op zondag) dan kreeg deze alle bezoekers stil.

Zijn grootste droom was om een huis onder de Portugese zon te hebben en dat heeft hij vorig jaar ook gevonden.

Helaas is deze droom veel te kort geweest. Ray verloor de strijd na een kort ziekbed. Hij is 55 jaar geworden.

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze verdrietige tijd.

Een uitgebreider In Memoriam kan je binnenkort lezen.

bron - auteur : Gaybars.eu
Foto: facebook

Bars en clubs in Amsterdam
       

Tien jaar Alkmaar Pride Celebrate pride In 2019 een jubileum jaar, tien jaar Alkmaar pride. En dat het nog steeds nodig is om actief uit te dragen dat je trots mag zijn op wie je bent. Donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei.

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.