Hoe bepalen wij onze keuze voor een gaybar?. Hoe bepalen wij onze keuze voor een gaybar?

Het is onze voorkeur voor 'bevestiging' die dat bepaald. Dit is een van de taaiste neigingen die we hebben. Natuurlijk heb je jouw mening reeds gevormd over een gaybar door ofwel objectief ofwel subjectief de elementen (publiek, muziek, stijl, relatie) te bekijken. Maar dat denken we graag, maar dat is helaas heel vaak niet het geval.

Onze mening ,hoe hard we ook ons best doen om onbevooroordeeld te zijn , is een samenraapsel van informatie waar we oog voor hebben. Op dat punt werd deze website ontworpen om informatie te geven die we wensen te zien.

En waar hebben we oog voor?

We hebben oog voor informatie die onze overtuigingen, voorkeuren en behoefte bevestigen. Dat is de reden waarom er verschillende gaybar culturen zijn en stijlen. Hoor ik ofwel tot de pop cultuur , de nichtenbar ,de look-me bar ,de leather /bear bar of tot een gezellig 'Greet and Meet' cafe?

Vooral bij een bezoek aan een bar speelt de voorkeur voor bevestiging ons parten. Het aanbod is zo groot, vergelijken is moeilijk ,dikwijls zo moeilijk dat je in je zoektocht naar informatie enkel oog gaat hebben voor dingen die je al weet.

En wordt dat ook bevestigd ?

Het eerste bezoek , de eerste prikkel aan een gaybar,zal bepalen of je nog deze bar nog een keer zal bezoeken. Of dat je nog een keer zal verkennen op latere tijdstip .

Dit is dus een bevestiging van onze voorkeur. Onze voorkeur van een gaybar , of dat we een gaybar gaan bezoeken , hangt dus volledig af van ons eerste bezoek.

En het aanbod is groot om het doel te kunnen bereiken.
bron - auteur : Mark

Bars en clubs in
       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .