Fedde Le Grand hand in hand met Roze MaandagTilburg. Op de roze Maandag op de Tilburgse Kermis wordt officieel "Put Your Hands Up For Detroit" als Anthem gelanceerd. Fedde Le Grand gaat hand in hand met Roze Maandag Tilburg.
Met "Put Your Hands Up For Detroit" scoorde hij al een wereldwijde monsterhit. Met 8 jaar staat hij in de top 35 in de toonaangevende DJ de 'Mag Top 100'.

Zijn invloed op de housemuziek is onomstreden, en nu stelt hij speciaal voor de lustrumediNe van Roze Maandag zijn floorfiller ‘Feel The Love’ beschikbaar als Roze Maandag Anthem. Niemand minder dan top DJ Fedde Le Grand verbindt zich aan één van de grootste gay-­‐ evenementen van de Benelux. Hij maakte het nummer samen met Michael Calfan en met vocals van Max’C. Op 20 juli wordt het tijdens Roze Maandag op de Tilburgse Kermis officieel als Anthem gelanceerd.Net als voorgaande edities wordt Roze Maandag dus weer met een knaller geopend. Dit jaar op een nieuwe, maar ook oude vertrouwde locatie: de Amstel Bierhal op het Willemsplein. Vanaf deze plek verspreidt het Roze Maandag Anthem zich samen met het feestende publiek over de Tilburgse Kermis. Op het hele kermisterrein en al haar uitlopers zal er geen plek meer te vinden zijn waar géén feest wordt gevierd.

Nederland Hand in Hand

Roze Maandag is een dag dat we met elkaar hand in hand staan om te laten zien dat ‘anders’ zijn, eigenlijk de normaalste zaak van de wereld is. Maar dat we dat zo kunnen vieren is niet normaal. Dat is zelfs heel bijzonder. Op Roze Maandag sluit iedereen dit jaar de handen ineen. Op die dag kunnen wij allemaal – veilig! – hand in hand over straat lopen. We zien dat iedereen geaccepteerd wordt.


Opening Roze Maandag en lancering Roze Maandag Anthem. Maandag 20 juli, 13.00 uur
Amstel Bierhal Willemsplein, Tilburg.
Download het Roze Maandag Anthem Feel The Love * Fedde Le Grand & Michael *
bron - auteur : Gaybars.eu
website link Download

       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .