Ex on the Beach in DenhaagDen Haag. Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTV’s Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag. Bezoekers krijgen de kans om hun favorieten MTV-sterren te ontmoeten, een selfie te maken en misschien zelfs wel een dansje mee te wagen.

Ex on the Beach Dubble Dutch

Elke zondag om 22.00 uur zijn Alex, Elodie, Jorden, Channah, Roy, Lie en Jamecia op MTV te zien. In Thailand lijken ze de vakantie van hun leven te beleven. Helaas ligt de Tablet of Terror te wachten om deze 8 “orginals” van hun roze wolk te trappen. Niemand is veilig, want het kan zomaar zijn dat er een ex uit het water kan aankomen om roet in het eten te gooien. Sommige “exen” willen verzoening, maar anderen willen maar een ding: wraak.

Summer is magic

De Pop-up gaybar op de 40ste verdieping zal een tropische make-over krijgen, waar de cast van de populaire MTV-serie aanwezig is in een speciale Ex on the Beach-photobooth. De cocktailboys zorgen ervoor dat je de cocktail krijgt, die bij jou past. En als je zin hebt in een dansje zorgen DJ’s DiVine en Jerry Frisky voor de lekkerste popbeats op de 42ste verdieping. Gecombineerd met de skyline view over Den Haag en Scheveningen de perfecte start van de zomer.

Popcake, al 5 jaar het roze popfeest van Zuid – Holland vindt plaats in de 135 meter hoge Haagse toren, aan het Rijswijkseplein in Den Haag.

bron - auteur : Gaybars.eu

Den-Haag
       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .