Evert Leerson is Mister Leather NL 2018Amsterdam. Evert Leerson is 1ste Mister Leather Netherlands 2018.

Evert Leerson komt uit Nederlands , woont buiten Amsterdam stad en wel iets bijdragen aan de leathergemeenschap in Nederland ,waarvoor hij ook activiteiten wil organiseren ervoor . Evert is pas terug uit Uk waar hij jaren gewerkt heeft en wil nu in Nederland iets bijdragen aan de leathergemeenschap .

Evert vind leather een onderdeel van zijn persoonlijkheid en dit sinds hij 20 jaar was.

De grote verandering deze show dit jaar is dat er momenteel wordt overgegaan van de Mister Leather Amsterdam titel verkiezingen naar de Mister Leather Netherlands titel verkiezingen omdat de leatherscene nu ook buiten Amsterdam zichtbaar is . (buiten Amsterdam).Vorige jaar was er de laatste Mister Leather Amsterdam titel .

Er waren dit jaar vijf kandidaten die elk hun presentatie maakten in de schiiterende show. De punten voor de verkiezing bestond uit een voordracht samen met de jury a,een optreden en dan de stemmen van het publiek.

De resultaten bleken zeer dicht bij elkaar te liggen en eigenlijk is iedere deelnemer een winnaar op zich . Evert kreeg de titel van de vijfkoppige jury en het publiek.

Evert gaf een een mooie show met een acrobatische onderdeel met een leather tintje dat het publiek gewoon indrukwekkend was.
bron - auteur : Gaybars.euBars en clubs in Amsterdam
       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .