Eerste Gay Pride AlkmaarAlkmaar. Op 4 september is er de eerste Gay pride van alkmaar.
Het begint met een mini versie van een bootjes parade met 20 boten .
Tussen 13.00 en 16.00 zullen de door de grachten van Alkmaar varen .
De eerste boot is van het enige gaybar in Alkmaar Bar Unie XS.

De botenparade zullen meermaals door de grachten van Alkmaar varen .
Om 20.00 uur is er een optreden van Dolle Bellefleur .
Voor het noordelijke deel van Noord-Holland de kans om homo's mee te vieren in hun regio.
De gaypride wordt georganiseerd door Horeca-ondernemer Niels Ras .
Hij is sinds een maand eigenaar van de enige homokroeg die dagelijks open is in de kaasstad, de Unie XS.
Iedereen is welkom op de pride!
Laat zien dat ook Alkmaar op verschillende manieren heel divers is.
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Alkmaar
       

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018