Eagle London en Eagle Amsterdam gaan samen werkenAmsterdam. #Weareeagle is een partnerschap tussen Eagle Amsterdam en Eagle Londen die elkaar events volledig ondersteunen . Dit omvat : Amsterdam Bear Pride, Fetish Week, Damage, Amsterdam Fetish Pride and London Bearfes. Er Zal een swap locatie gebeuren met Londen Eagle en Amsterdam Eagle met de super R18, Eagle Bears (Londen grootste all-bear bijeenkomst) en natuurlijk de verse all-Man vrijdagavond party's, man Inc en meer.

Londen: Begon sinds 2004, Eagle Londen is een homo bar en club gelegen in het hart van Vauxhall London, net ten zuiden van de rivier de Theems. De Only Man cruise sessies om te rocken ,party nachten met een gevulde agenda altijd barsten met plezier. Eagle Londen staat trots als de locatie van het meest eclectische en inclusieve stijl die homo Londen te bieden heeft, of het nu de bijeenhomst is van sterren, dansen met de huis divas of gewoon drinken met je vrienden, de keuze is aan de gasten. Thuisbasis van per favorieten man Inc. (vrijdag) en de internationale fabulous dat Horse Meat Disco (zondag), bieden zij ook vier dagen van Cruise Control (van maandag tot donderdag) en een roterende zaterdag line-up van briljante party's, van de R18 onbeperkte en pop-tastic dansvloer tot de Eagle Bears brengthet iets zeer harige mannen naar de Eagle Londen ,elke 2e zaterdag, Er is werkelijk voor elk wat wils om te doen. Amsterdam: Voor meer dan 35 jaar Eagle Amsterdam is de oudste en meest beroemde casual en leer-denim bar, very cruisy en strikt voor mannen alleen. Gevestigd op de Warmoesstraat 90, in de Castro van Amsterdam, is The Eagle Amsterdam de meest bezochte thema bar in de stad en de meest beroemde homo locatie van Amsterdam. Hoewel dit gebied traditioneel geassocieerd met leer-en-denim, trekt de Eagle alle soorten van homo's aan. De locatie bestaat uit drie verdiepingen: de bar op de begane grond is, op de tweede verdieping er is een gemeenschappelijke cruising ruimte . Uitgerust met een dansvloer met hard-core housemuziek, naast verbazingwekkende laser licht voor de jongens circuit. Er is een lounge alsmede een rookvrije lounge waar men kan zitten en een praatje.

bron - auteur : Eagle Bar

 
Foto's: Gayout

eerste party swap is op 4 april met R18 in Amsterdam and Red Lights in London , LIVE volgend weekend at EagleAmsterdam op de R18 met pstar Jonathan Dominguez Suarez ,

Bars en clubs in Amsterdam
       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .