De legendarische De Odeon Kelder gaat terug open. De legendarische 'De Odeon Kelder' of D.O.K., waar Sylvester schitterde met de hit 'You make me feel tot mighty real' (1984) maakt zich klaar om zaterdagavond voor homo, poly, metro, hetero, lesbo, transgender LOVE !!generation. Let's dress up or dress down and go out clubbing! Always naughty, always nice!! Odeon is gelegen in het hart van de Amsterdamse grachtengordel, midden in de culturele driehoek van het Leidseplein, Rembrandtplein en het Spui. Club night producers Abiad & Malenka zijn tot de conclusie gekomen dat Zaterdag uitgaan in Amsterdam misste een Night Club ZO het herrijzen van het DOK,(De Odeon Kelder) Singel 460. is een feit. Het succes van HARD RoXY Resurrection en de centrale ligging van Odeon maken van een deze nieuw venue voor gays & aanhang een feest. Het seizoen '09-'10 wordt minder donker met deze wekelijkse Saturday Night Affair in Amsterdam! Verwachte DJ's: ZuBrowska, ManMachine, Luis Yanguas, Gino, KOSMOS, Rado & Doug Grey..... In dance music we trust! Verwachte performances: The Fabulous Pepper Minsky and her Bravo Burlesque Boys & Girls: a song, a dance, and just looking SUPER! Elke week een ander thema.
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in
       

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018