De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdagUtrecht. Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.

De Pop-up gaybar in Utrecht.

Vanuit de hoogste sky bar van Nederland viert Popcake donderdag de verjaardag van de koning met de 'Kings & Queens of Pop'. Een glazen lift brengt de bezoekers naar de 40steen 42steverdieping. Waar ze op 135 meter hoogte worden verwelkomt door de party beats & pop classics van de DJs Aiscream, Divine en Luuk. Daarnaast zijn er optredens van Emmaly Brown en Jordan Roy, beide bekend van onder andere het tv-programma The Voice of Holland.

Op de 40ste verdieping kan je met je vrienden of je (nieuwe) liefde genieten van het uitzicht en een cocktail in de pop-up gaybar: Poptail Door de komst van een pop-up gaybar wil Popcake haar doelgroep vergroten. 'Er zijn steeds minder gaybars en niet iedereen wil naar een (dans)feest, dus hopelijk krijgt Den Haag hierdoor er toch een gaybar bij', aldus organisator Luuk Wessels

De glazen lift, aan het Rijswijkseplein, zal vanaf 22.00 uur de feestgangers naar de 42ste verdieping brengen.

bron - auteur : popcake

Foto's: popcake

Kaarten a 5,00 (ex) zijn in de voorverkoop te koop via www.ilovepopcake.nl en zolang de voorraad strekt op 26 april aan de deur voor 8,-

Bars en clubs in Utrecht
       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .