BearPride Amsterdam was een groot succesAmsterdam. Van donderdag 20 maart tot en met maandag 24 maart 2014 was er de eerste Bearpride Festival in Amsterdam. De stad verwelkomde de harige venten en hun vrienden voor een weekend vol plezier , bowling , een kroegentocht , feesten , bingo , een rondvaart door de grachten en natuurlijk de Mister Bear Nederland verkiezing als onderdeel van een uitgebreidt divers programma van evenementen .

De Bearpride was een overweldigend succes . De Bearpride weekend is bedoeld om mensen uit de gemeenschap bij elkaar te brengen , om gewoon een goede tijd te hebben en dit georganiseerd door mensen uit diezelfde gemeenschap zoals Michael Roks (Eagle) ,Richard Keldoulis (Club Church), Sjag Kozak (Bear Necessity) en Bram Sniekers (Furball). Amsterdam is er trots op een divers en homovriendelijke stad te zijn en het werd tijd dat we een Bearpride hadden volgens Michael.

Michael Roks , vond dat er ruimte is voor een extra evenement in Amsterdam . Naast de Leather Pride (in mei) , dit jaar met de 1e Bearpride .

Beren uit heel Europa brachten een bezoek aan Amsterdam en het verkennen van de stad , genieten van het brede aanbod van winkels , voedsel en het bruisende nachtleven . Hoogtepunt van dit BearPride was Mister Bear Nederland 2014 verkiezing samenwerking door twee populaire Bear evenementen , Bear Necessity en Furball in de prachtige Odeon zaal .

bron - auteur : Gaybars.eu
Foto: gayOut


Michael Roks over de 1ste Bearpride en het hoogtepunt de Mr Bear Nederland verkiezingen.

Bars en clubs in Amsterdam
       

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018

Hiv-preventiepil PrEP nu ook in Nederland vergoed PrEP, de pil die hiv voorkomt, zal vergoed worden in Nederland. Minister Bruins van Volksgezondheid heeft besloten PrEP te verstrekken binnen het kader van een onderzoek voor homomannen.

Amsterdamse winkel Mister B verhuisd Op 26 augustus gaat Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september gaan de deuren open in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.