Amsterdamse winkel Mister B is verhuisdAmsterdam. 25 jaar lang is deze winkel een belangrijk onderdeel te zijn geweest van de leergeschiedenis in de Warmoesstraat. Maar tijden veranderen .
De Mister B flagshipstore verhuist naar de Prinsengracht 192, vlak bij het Homomonument . Op 26 augustus gaat de winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september gaan de deuren van de Prinsengracht 192 dan open.

Reden van sluiting : toeristen .

De Warmoesstraat is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd door het massatoerisme.De winkel werd een attractie voor toeristenen dit stoot de klanten van de winkel af .

Door de hordes toeristen die binnenkwamen, die vaak lachend om wat ze zagen en de klanten begonnen te bekijken en zelfs vernederende selfies begonnen te maken .
De locatie is niet meer geschikt voor het doelpubliek die zekere discretie wensen .
De nieuwe winkel (open 1 september) zal zich uitsluitend op hun klanten richten en niet op mensen voor hun Instagram selfies.

De nieuwe eigenaar , Nelson Sousa da Cunha , die de keten heeft overgenomen van de oprichter Wim Boss , neemt hiervoor een belangrijke beslissing om het merk voortdurend te laten ontwikkelen .

Inmiddels heeft Mister B merkwinkels in Amsterdam, Berlijn en Antwerpen en concept stores in Kopenhagen en Frankfurt en in de Shop-in-shops.

Mister B vaart al vanaf het begin van de Canal Parade mee en zal belangrijk zijn om ook de leather scene te vertegenwoordigen.

Momenteel geldt in de Warmoeestraat en omgeving ook al een gemeentelijk verbod voor groepen met gidsen zonder vergunning ,maar wordt vaak genegeerd.

bron - auteur : Nelson
Foto: gaybars

Bars en clubs in Amsterdam
       

Tweede Amsterdam Sportswear Weekend 2019 De tweede editie van Amsterdam Sportswear Weekend is begonnen. 4 dagen van een veel plezier, winkelen, feesten, een rommelmarkt, de verkiezing van de heer Sportswear Nederland in 2019, en nog veel meer.

Miss Leather Nederland 2019 De eerste Miss Leather Nederland werd gekozen in Nederland op 12 mei 2019. Suzanne van de Laar uit Almere kan deze titel het komende jaar 2019 gebruiken.

Tien jaar Alkmaar Pride Celebrate pride In 2019 een jubileum jaar, tien jaar Alkmaar pride. En dat het nog steeds nodig is om actief uit te dragen dat je trots mag zijn op wie je bent. Donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei.

In Memoriam Ray Jones Afgelopen woensdag 17 April kregen we het trieste bericht dat, na een kort ziekbed, in de vroege morgen Ray Jones in zijn huis in Portugal is overleden. Ray was vele jaren de uitbater van "The Web Bar".

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .