Amsterdam Gay Pride krijgt 8.384 euro van AHAmsterdam. Met een prachtig bedrag van 8.384,- steunt 'Albert Heijn to Go' dit jaar de Amsterdam Gay Pride.

Het bedrag is tijdens EuroPride 2016 binnen gehaald met de verkoop van koffie in zeven Amsterdamse Albert Heijn to gos. Voor de gelegenheid waren de winkels ook dit jaar weer omgetoverd tot zogenoemde AH to Gay. Met de actie onderstreept het concern de deelname aan het festival en het gedachtegoed van diversiteit en inclusiviteit.

Tijdens het twee weken durende festival werden in de winkels de koffie geschonken in de speciale EuroPride bekers. Van iedere verkochte kop koffie schenkt Albert Heijn to go nu 1,- aan de Stichting Amsterdam Gay Pride.

De stichting gebruikt deze donatie weer voor het opruimen en schoonmaken van de stad na afloop van alle feestdrukte. Dit jaar werd in Amsterdam de EuroPride gehouden gedurende aantal drukke weken eind juli en begin augustus.
Bron / auteur : Gaybars.eu

Op de foto: Marketing Manager Albert Heijn to go Roland Simon en directeur Amsterdam Gay Pride Lucien Spee.

Bars en clubs in Amsterdam
       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVs Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.