2de editie Pride Park in AmsterdamAmsterdam. Het in 2016 'Roze Zaterdag in het Vondelpark' was zoín groot succes dat een vervolg niet kon uitblijven. Op zaterdag 29 juli 2017 werd onder de titel 'Pride Park' een vervolg gegeven. Hier werd het Vondelpark wederom in het teken staan van liefde en gevuld worden met een regenboog aan LHBT activiteiten.

Met het Openlucht Theater is het hoofdpodium met : Ruth Jacott, Belle Perez, Shary-An Nivillac, Lois Lane, Sjors van der Panne, Janey Jacké, DJ Raphaella Brown ft Emy Perez, Diva May Day ft MC Miss Bunty, The G-Team ft MC DiVine, Agnes Geneva, RadioRave (Menno de Boer & Barry Paf). Host: NIKI TODAY Miss Travestie Holland 2016.

Er was weer een rainbowmarkt waar je van alles kunt kopen of je laten informeren over allerhande LHBT gerelateerde organisaties en verenigingen. Kom je sportief gekleed dan kon je meedoen aan een clinic zelfverdediging, rugby of speel je gezellig een potje volleybal.

Voor de vrouwen hadden ze zelfs een heel voetbaltoernooi op het programma staan en konden ze in het prieeltje met elkaar in debat gaan over vraagstukken als women empowerment. Verder ging er in het kader meer biculturele lesbische zichtbaarheid fotoframes in het park geplaatst worden met prachtige portretten.

Voor de jeugd was er een speelveld gereserveerd om elkaar te ontmoeten, te dansen in de silent-disco, samen lekkere non-alcoholische cocktails te maken of om op een bezem te vliegen en een potje zwerkbal te spelen.

De Pride Amsterdam is nu echt begonnen.

Bron / auteur : markverb

Foto's: gaybars
website link Pride Amsterdam

       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.