25 jaar Roze maandag Tilburgse Kermis PartyTilburg. Red & Blue feliciteert Stichting Roze Maandag Tilburg met jubileum een trakteert op een feestje. 25 jaar Roze maandag Tilburgse Kermis vier je met Red & Blue uit Antwerpen.

De Tilburgse Kermis heeft tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 3 kilometer als een lang lint door de binnenstad van Tilburg.Een speciale dag is Roze Maandag dit jaar op 20 Juli met een roze sfeer doorheen de kermis. Roze Maandag in Tilburg bestaat dit jaar 25 jaar en meer dan 15 jaar is Red & Blue, de leading Gay discotheek uit Antwerpen aanwezig op deze grootse Roze feestdag van Nederland.
Ook dit jaar is Red & Blue weer van de partij om de Roze feestvierder te trakteren op een feest dat je alleen kunt vinden in de enige echte Red & Blue in Antwerpen. Om het jubileum van Roze maandag te vieren pakt Red & Blue dit jaar alles uit de kast om op maandag 20 juli als een knal feest te geven.

Op Roze Maandag zal Club Epic aan de heuvelring, midden in het hart van de Tilburgs Kermis, wordt omgetoverd tot de grootste Gay discotheek van Roze maandag. De DJs van de Red & Blue Antwerpen zorgen voor de nodige nodige sfeer op en rond de dansvloer. Maar ook het complete entertainment team met dansers en DragQueens mag het niet ontbreken.

Club Epic aan de heuvelring 116 in Tilburg. Midden in het hart van de Tilburgse Kermis. De openingstijden zijn van 21.00 tot 04.00uur. Het terras van Club Epic is al in de middag geopend voor een drankje. En hier beginnen wij al vroeg met het feestje. Voor de Belgen , 21 Juli is een feestdag .
bron - auteur : Gaybars.eu

Kijk voor meer informatie en hoe je kans maakt op gratis entree kaarten op de Facebook pagina www.facebook.com/redbluerozemaandag


       

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .