1ste Canal Pride Utrecht met 1000den bezoekersUtrecht. Naast de bekede Amsterdam Cana Parade in augustus is er nu ook de 1ste Canal Pride in de stad Utrecht. Deze zonnige editie lokte meer dan 1000den bezoekers.

De Canal Pride starte omstreks 13.00 uur vanaf het Ledig Erf. De parade vaarde vervolgens langs de bekende Dom en dwars door het bruisende centrum van Utrecht naar de Weerdsluis. Met het hoogtepunt in de Oudegracht in Utrecht waar vanuit de terastjes en bars langs de kade ,de parade kon volgen.

De Canal Pride , een botentochtin de grachten ,is bedoeld om meer acceptatie ,rechten en verdraagzaamheid te vragen voor de LGBT-gemeenschap. Volgens de organisatie waren er tot 20.000 bezoekers voor de parade te volgen. Naast Amsterdam heeft ook Utrecht nu zijn eigen botentocht.

Een vervolg volgend jaar is waarschijnlijk verzekerd.

Bron / auteur : Mark

Foto's: Utrecht Canal P


YouTube source

Bars en clubs in Utrecht
       

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.


De Pop-up gaybar in Utrecht op koningsdag Heterovriendelijk feest Popcake wil een breder publiek aanspreken tijdens Koningsnacht, op donderdag 26 april.De Pop-up gaybar in Utrecht.

Homo's aangevallen vanuit afspraak uit Grindr Verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr op een afgelegen plek in Dordrecht.

Kenan Sakalli is Mister Bear Nederland 2018 En we hebben een nieuwe Mister Bear Nederland 2018 : Kenan Sakalli.