10 jaar Club ChUrch ExhibitionAmsterdam. 10 jaar Club Church tentoonstelling.

In het tijdperk van sociale media en Grindr brengt Club ChUrch mensen letterlijk samen om hun geaardheid maar gemarginaliseerde gay subcultuur te verkennen.

Het Amsterdamse queer nachtleven is de afgelopen decennia behoorlijk veranderingd. Van uitgaan , party's , hopping zowel het commerciële als het underground circuit. De bekende homostraat , de Reguliersdwarsstraat , is ook aanzienlijk veranderd. Nieuw leven in gay Amsterdam.

Meer dan 35 gay partyconceptenen feestjes later, kijken Club Church naar 10 jaar van deze unieke Amsterdamse gayclub door middel van afbeeldingen van 10 geselecteerde feestjes, vastgelegd door fotograaf Remon van den Kommer in dialoog met Panagiotis Panagiotakopoulos (Taka Taka).

Tentoonstelling open 24/7 aan de Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam , van 28 juli-05 augustus 2018 .
bron - auteur : Club Church
Foto: gaybars

Bars en clubs in Amsterdam
       

Tweede Amsterdam Sportswear Weekend 2019 De tweede editie van Amsterdam Sportswear Weekend is begonnen. 4 dagen van een veel plezier, winkelen, feesten, een rommelmarkt, de verkiezing van de heer Sportswear Nederland in 2019, en nog veel meer.

Miss Leather Nederland 2019 De eerste Miss Leather Nederland werd gekozen in Nederland op 12 mei 2019. Suzanne van de Laar uit Almere kan deze titel het komende jaar 2019 gebruiken.

Tien jaar Alkmaar Pride Celebrate pride In 2019 een jubileum jaar, tien jaar Alkmaar pride. En dat het nog steeds nodig is om actief uit te dragen dat je trots mag zijn op wie je bent. Donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei.

In Memoriam Ray Jones Afgelopen woensdag 17 April kregen we het trieste bericht dat, na een kort ziekbed, in de vroege morgen Ray Jones in zijn huis in Portugal is overleden. Ray was vele jaren de uitbater van "The Web Bar".

Remember the past ,create the future Samenwerkingen en jubilea centraal bij Pride Amsterdam 2019. Dit jaar worden de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging, herdacht.

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.