Vommuniqué-de-Inter-LGBTParis. Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven!

#LesDiscrisAuTapis
Zaterdag 30 juni, 2018, het lopen van de Paris Pride scroll achter de slogan "! Discriminatie op de mat, in de sport als in ons leven"


We mobiliseren tegen de discriminatie en het geweld van LGBTQI + -ers, zowel in de sport als in de rest van hun leven, omdat sport een indicatie is van de gemoedstoestand van onze samenleving. Als sommige sportevenementen, zoals de Gay Games die van 4 tot 12 augustus in Parijs worden gehouden, diversiteit en inclusie willen bevorderen, is het duidelijk dat veel andere mensen geen respect hebben voor rechten te beginnen met het WK in Rusland dit jaar en vervolgens in Qatar in 2022.

Ingegraven en verergerde discriminatie in de sport ...

Omdat sport vanaf het begin deel uitmaakt van de cultus van prestaties, almacht en viriliteit, met toegang die beperkt is tot mannen, is een beperkende norm vastgesteld, met uitzondering van die welke niet overeenkomen met deze selectiecriteria. Het veroorzaakt discriminatie op het gebied van seksuele geaardheid, genderidentiteit, veronderstelde of feitelijke etnische afkomst, leeftijd, overgewicht, verschillende handicaps en zoveel andere "parameters".

Sport is inderdaad de bevoorrechte terrein van stigma, soms omslachtig, vaak op grote schaal door de vingers gezien, wat leidt tot te veel mensen om het even welke sport te verlaten, op school, ten koste van hun gezondheid en hun welzijn en van hun sociale integratie. Deze discriminaties worden versterkt door de wereld van professionele sporten waar organisaties, supporters en de media de neiging hebben om al deze vooroordelen te handhaven.

De betrokken Inter-LGBT die racistisch, seksistisch en LGBTphobes worden bijna nooit gestraft, en dat de wereldwijde grootschalige evenementen-World Cup, Olympische Spelen-worden gehouden in openlijk repressieve landen in de richting van LGBTQI mensen zoals + Rusland en Qatar.

Sport kan echter een uitstekend middel zijn om diversiteit op te nemen en te waarderen, als het gepaard gaat met goede praktijken. Frankrijk organiseert de Gay Games in augustus, een evenement dat respectvolle en toegankelijke sport voor iedereen promoot. Vergeet niet de sportbonden LGBTQI + die dagelijks optreden tegen discriminatie en voor de integratie van minderheden hun aanpak is helaas overschaduwd door meer media clubs die alleen geïnteresseerd in de prestaties zijn. Het succes van deze ontluikende verenigingen niet te wijten communalism maar omdat ze laten alle mensen, LGBTQI + of niet een sport in een zorgzame omgeving oefenen, zonder angst om geoordeeld es en ongeacht zijn niveau. Al deze acties van het openen naar de anderen laten de mentaliteit evolueren tot ver buiten de sport!

... die een sterke band hebben met ons leven!

Net als de sportcontext maakt de Inter-LGBT de observatie van een samenleving die nog steeds is buitengesloten in andere sferen van de samenleving (werk, onderwijs, administratie ...). Het stigmatiseert en verwerpt een deel van zijn bevolking, leidt het of houdt het in onzekerheid.

De inter-LGBT maakt zich grote zorgen over de oriëntaties die met name zijn genomen door de hervormingen van justitie en gezondheidszorg en door de wet asiel en immigratie. Hun impact zal verschrikkelijk zijn voor LGBTQI + -mensen en daarbuiten, voor alle meest kwetsbare mensen. De inter-LGBT komt in opstand door de uitzetting van HIV-positieve mensen naar landen waar geen behandeling beschikbaar is, en LGB-mensen naar landen die homoseksuele relaties nog steeds criminaliseren.

Bovendien, na maanden van bio-ethische discussie die haat zaaien opgewekt tegen onze families en onze kinderen, de Inter-LGBT is nog steeds wachten op een wet bestrating van de minst ontwikkelde landen voor alle paren en alleenstaande vrouwen met terugbetaling. Deze verwachting strekt zich ook uit tot de hervormingen die nodig zijn voor afstamming.

Met deze slogan hekelt de Inter-LGBT de discriminaties die te vaak in de sportwereld zijn overgeleverd, in het beeld van onze samenleving, in een context die gekenmerkt wordt door sociale achteruitgang.

Dit jaar nodigt de Inter-LGBT je uit om te lopen, zodat de sociale dimensie van sport uiteindelijk de waarden van prestaties en succes overneemt. We zullen samen wandelen voor de opname van iedereen in de sport, maar ook in onze samenleving, ongeacht geslacht, seksualiteit, identiteit, etnische achtergrond, gezinssituatie, uiterlijk, gezondheidstoestand, sociale situatie of haar financiële middelen.

Om alle discriminaties weer te geven .
bron - auteur : Inter-LGBT
Foto: Gaybars

Manifest van inter-LGBT, de uitgever is niet verantwoordelijk voor deze persmededeling.

LesDiscrisAuTapis.

copyright: inter-LGBT. https://www.inter-lgbt.org/

Bars en clubs in Paris
       

Gaybars site in vernieuwing Gaybars.eu website bestaat al 15 jaar en groot onderhoud is nodig . De site blijft bestaan , maar een interne opfrissing wordt nodig .

Hoe oud was jij toen je niet meer op stap ging? Van avondje met vrienden uitgaan of alleen wat cruisen tot een woeste avond in een nachtclub: uitgaan is iets dat we allemaal wel hebben gedaan.Maar tot hoe oud ga je uit ?

GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLAND gay winterfeest van Duitsland in Keulen. van 30 november tot 2 december 2018: Cologne Hustlaball, GREENKOMM ,NAUGHTYCONTROL and HEAVENUE!

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Duizenden homo's houden een protestmars in Central Park Duizenden homoseksuelen houden een protestmars in Central Park. Dit was 48 jaar geleden en de eerste Gay pride ter wereld in New York.