Paris Circuit Party weekend 2012Paris. De romantische, betoverende stad Parijs viert ook in 2012 een Gay Pride, genoemd Marche des Fiertes LGBT, aan het einde van juni (op 30 juni, in 2012) met een enorme parade die meer dan 500.000 toeschouwers en deelnemers trekt alsmede een aantal party's , bals en andere bruisende evenementen.
HUNKUT presenteert ParisCIRCUIT 2012-GAY PRIDE & CLUBBING GROTE Outrageous party voor alle homo's vrienden als de ParisCIRCUIT 2012 preparty.

De Paris Circuit Party zal opkomen met een groot feest in de wijk Montparnasse.
Beroemde party van Paradiso / Amsterdam, RAPIDO stopt in Parijs om zijn World Tour voor een groot feest!
Grote party zelf van de De Paris Circuit party vindt plaats in een groot complex bevindt zich onder de Grande Arche de la Defense!
Dit beroemde monument (in de grootste zakenwijk van Europa) bied onderdak voor 2 grote clubs voor het bijzonder Parijs Circuit party.
Na een geweldige avond, dan zou je zeker verder gaan met een grote afterparty
UNDER die is gelegen net bij de Paris Curcuit feest.

De bezoeker zal zeker de tea-dance party moeten bezoeken .
<Deze party komt terug als een thee-dance voor nog meer plezier,
aan de oever van de rivier de Seine,
klaar voor een frisse en zonnige ervaring.
Voor de 1e keer, zal Parijs Circuit partij een schuim zwembad hebben.
De vorig jaar editie van Parijse Circuit trok meer dan 60 duizend mensen.
Tijdens deze zeven dagen van de Paris Pride nog zal er ook culturele tentoonstellingen, politieke debatten,
prestaties en cinema zijn , gelegen in de homobuurt , de Marais.
bron - auteur : Circuit Party

Bars en clubs in Paris
       

Hoe oud was jij toen je niet meer op stap ging? Van avondje met vrienden uitgaan of alleen wat cruisen tot een woeste avond in een nachtclub: uitgaan is iets dat we allemaal wel hebben gedaan.Maar tot hoe oud ga je uit ?

GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLAND gay winterfeest van Duitsland in Keulen. van 30 november tot 2 december 2018: Cologne Hustlaball, GREENKOMM ,NAUGHTYCONTROL and HEAVENUE!

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Duizenden homo's houden een protestmars in Central Park Duizenden homoseksuelen houden een protestmars in Central Park. Dit was 48 jaar geleden en de eerste Gay pride ter wereld in New York.