Paris Circuit Party 2011 eerste maalParis. Het is het aftellen is begonnen ... meer dan een paar minder voor de lancering van het eerste festival Homo / holebi Parijs.
Weekend Productions werkt nu volledig aan te voldoen in het eerste seizoen.
De avond officiële Paris Tour Party, zal plaatsvinden voor de eerste keer in Frankrijk in een ruimte van 3500 vierkante meter met meer dan 20m hoog plafond en is geschikt voor 5000 mensen: Het Dock Pullman, gelegen aan de rand van Parijs (Porte de la Chapelle), in een particuliere en volledig veilig.
De grootste zaal is recentelijk gebouwd in Parijs die ons in staat stelt om u een volledig gechoreografeerde show, en een onvergetelijke avond waardig de grootste internationale gay festival.
Een scène van bijna 40m ², een honderdtal LED-scherm waardoor wij de beste editing en video-creatie, faraonische decor, laser shows,
40 sukkels op het podium, vliegshows te bieden, vuurspuwers, en vele anderen.
Wat kamers die we allemaal gewend zijn en die ons begeleiden elke dag veranderen!
Rebeka Brown is bijna 15 jaar van een leven van liefde met homo's over de hele wereld, nog steeds glamoureus, mooi, trots en mooi! Rebecca is erg blij om te komen tot de vergadering van het Franse publiek,
en Parijs, ontmoet ze het publiek met name ... in het buitenland! Nu moeten we laten zien dat we ook weten om te feesten met ons.
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Paris
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together – prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.