Paris Revolution gaat verderParis. Net na het Madonna concert in het Stade de France op 14 juli 2012,
 was de eerste editie van Parijs Revolution party gehouden in Olympia.
Met trok meer dan ongewone en onverwachte 1700 clubbers op de dansvloer
 en de organisatoren hebben besloten om het avontuur en je rendez-vous uit te breiden op 13 april 2013 voor een tweede editie.

Gezien het succes, gaat het feest verder.

   Met dj's Florian Sailer, resident van Club Sandwich, Shahaf Moran Tel Aviv, Carlos Gallardo, het DJ symbool van de Spaanse scène en Raf Fender zal mixen in deze mythische plaats,
terwijl zangeres Rebeka Brown   een van de grootste stemmen van de house scene, een vleugje glamour brengt aan deze prachtige decor.

Met de show zelf, de gogo dansers , een violist, VJ's en andere artiesten te voltooien. Kortom, een geweldige show is te voorspellen in de tempel van Music Hall .

Voor deze tweede editie, zal de ruimte worden herontwikkeld tot meer dan 2000 clubbers tegemoet te komen.

  Een nieuwe VIP-ruimte zal ook worden geïnstalleerd op de tussenverdieping van de Olympia.

Om de avond af te sluiten zoals het zou moeten, zal een afterparty dan worden gehouden op Culture Hall op 50 meter van de Olympia.

bron - auteur : Gaybars.eu

 

Bars en clubs in Paris
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.