Nieuwe startpunt voor de gay parade van ParijsParis. Nieuwe startpunt voor de in maart geplande parade van LGBT Pride van Parijs op 2 juli 2016: nu het Louvre naar de Bastille.

Na twee weken van onderhandelingen met de Parijse prefectuur van de politie en het ministerie van Binnenlandse Zaken, werd een nieuwe start voorgesteld voor het goede verloop van de in maart geplande LGBT Pride van Parijs. De mars begint zaterdag 2 juli om 14u30 bij het Louvre en gaat zo tot Bastille, te bereiken met een parcour langs kaaien gelegen langs de waterkant.

De veiligheid van de bezoekers en deelnemers is een prioriteit voor de Inter-LGBT organisatie.

Na veel uitstel, voornamelijk om redenen van veiligheid, de processie van de in maart van LGBT Pride parade van Parijs in 2016 vertrekt om 14.30 uur vanaf het Louvre, en via de Seine naar de Place de la Bastille.

Geruchten circuleren al dagen op de sociale netwerken, hetgeen duidt op een uitstel van de in maart geplande LGBT Pride van Parijs. Maandag 27/6 op de middag, de Inter-LGBT eindigde elke speculatie door aan te kondigen in een korte verklaring: "Na twee weken van onderhandeling met de prefectuur Politie Parijs en het ministerie van Binnenlandse Zaken, werd een nieuwe koers uit te zetten voor het goede verloop van de LGBT Pride mars in Parijs. de mars begint zaterdag 2 juli om 14.30 uur voor het Louvre join Bastille, met een parcour ligt langs de waterkant. "de organisatoren zeiden dat hun prioriteit was om de veiligheid van de demonstranten te garanderen, terwijl het weigeren een ander uitstel en nu de fase die zal hosten de demonstranten vanaf 16u op de Place de la Bastille."
Bron / auteur : Mark Verbeeck

Bars en clubs in Paris
       

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .