In Rome bomaanval in Gaybar. Spijtige gebeurtenis in Rome . In augustus 2009 was in Rome een gay zanger die werd aangevallen, iets later was een gay club bestookt en een lesbische vrouw werd bedreigd op de straten van Rome in het Tibertina district . Eind augustus werden twee brievenbommen geworpen bij een bar in de gaystraat van Rome waarbij verscheidene verwond en één gast werd genomen in het ziekenhuis . Fabrizio Marrazzo, voorzitter van GAY rechtengroep Arcigay veroordeeld deze aanslagen . De conservatieve burgemeester Gianni Alemanno van Rome heeft opdracht gegeven tot meer veiligheidscamera's worden geïnstalleerds bij de belangrijkse gay trefpunten van de stad na verscheidene recente homophobic aanvallen in zijn stad. Hij ontkende dat homophobic geweld in Rome groeide. Één van de grote gay organisaties in Rome, Mario Mieli Circle ging met de beoordeling van Alemanno niet akkoord en vind de recente aanvallen „intimiderend“. De politie op dinsdag een 40 jarige gearresteerd met betrekking tot de aanval op zaterdag . Hij is plaatselijk genoemd geworden voor zijn voorkeur voor het snijden van het Nazi symbool op lokale parkbanken (Hakenkruis).
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in
       

Hoe oud was jij toen je niet meer op stap ging? Van avondje met vrienden uitgaan of alleen wat cruisen tot een woeste avond in een nachtclub: uitgaan is iets dat we allemaal wel hebben gedaan.Maar tot hoe oud ga je uit ?

GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLAND gay winterfeest van Duitsland in Keulen. van 30 november tot 2 december 2018: Cologne Hustlaball, GREENKOMM ,NAUGHTYCONTROL and HEAVENUE!

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together – prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Duizenden homo's houden een protestmars in Central Park Duizenden homoseksuelen houden een protestmars in Central Park. Dit was 48 jaar geleden en de eerste Gay pride ter wereld in New York.