Homobars aangevallen in Frankrijklille. Botsingen vonden plaats woensdagavond in Parijs in combinatie met een nieuwe demonstratie van tegenstanders van de wet het huwelijk voor iedereen, wat leidt tot een tiental arrestaties.
In Lille en Bordeaux, werden twee bars geplunderd.

Drie werknemers van een homobar Vise Versa in het centrum van Lille werden lichtgewond woensdag 18 april 's avonds tijdens een aanval door vier mannen, die vervolgens werden gearresteerd.
Een andere aanval in een homobar vond plaats in Bordeaux.
De aanval vond plaats rond 22u, toen vier personen van 25 tot 35 jaar, geschoren, getatoeëerd "aangekomen bij de bar.
De vier mannen werden gearresteerd in Lille. (Onbevestigde)

Gay bar Go West in Marseille, gelegen in de Dufour-Dubergier straat was ook het doelwit en het toneel van geweld.
Een man werd licht gewond.
Er zijn verschillende demonstraties geweest in Frankrijk tegen het homohuwelijk, dat binnenkort zal worden gestemd.

De demonstraties zijn blijkbaar gemanipuleerd door rechtse groepen en christelijke (vredelievende?) verenigingen.
bron - auteur : Gaybars.eu

De bars zijn nu terug gewoon open alsof er niet gebeurd is . Frankrijk is geschokt . Ook zijn pro-gay politici bedreigd .

Bars en clubs in lille
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.