Het Lesbian en Gay Pride Lille 2013Lille. Op zaterdag 1 juni, 2013 was er de 18e editie van het Lesbian & Gay Pride Lille.
Naast de traditionele Gay Pride, Gay Pride 2013 was ook een dorp (voor associatieve verenigingen, het verkopen van producten, snacks, podium met animaties en muziek) op de Place de la Republique en een formele avond in club Tchouka Club. <Br / >
     Bij het programma was er een parade   die begon aan de Place de la Republique naar terug het begin van de Pride terrein.
Een actief evenement maar ook het uitgangspunt voor alle toespraken van mensen en LGBT-organisaties (Lesbian, Gay, Bisexual en Transexueel).
Lille had die dag een mooie zonnige dag en er waren veel toeschouwers.
Dit is de eerste optocht na de goedkeuring van het homohuwelijk in Frankrijk.
De politie was massaal aanwezig. Er werden geen problemen gemeld met tegen-demonstranten zoals in recente verleden in Parijs tegen het homo-huwelijk.
  De optocht volgde de route   Gauthier rue de Chatillon, rue de Valmy, Kennedy Avenue, rue de Paris, rue du Molinel, rue de Tournai, Station Square, rue Faidherbe, Manneliers Street, Grand 'Rue Nationale, rue Solferino en Inkerman Street. <br /> Veel bezoekers volgde dansend de parade met veel regenboog vlaggetjes op de hitse muziek van de paradewagens.
 
bron - auteur : Q

  
Foto's: Gaybiz


Bars en clubs in Lille
       

Hoe oud was jij toen je niet meer op stap ging? Van avondje met vrienden uitgaan of alleen wat cruisen tot een woeste avond in een nachtclub: uitgaan is iets dat we allemaal wel hebben gedaan.Maar tot hoe oud ga je uit ?

GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLAND gay winterfeest van Duitsland in Keulen. van 30 november tot 2 december 2018: Cologne Hustlaball, GREENKOMM ,NAUGHTYCONTROL and HEAVENUE!

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Duizenden homo's houden een protestmars in Central Park Duizenden homoseksuelen houden een protestmars in Central Park. Dit was 48 jaar geleden en de eerste Gay pride ter wereld in New York.