Gaypride Parijs 2013Paris. Gay Pride in Parijs op 29 juni 2013!
Meer dan 650.000 mensen worden verwacht tot de grootste gay pride van Frankrijk en zal te zien zijn in de prachtige boulevards en straten van Parijs.

Afspraak is zaterdag 29 juni, 2013 voor de volgende editie van de LGBT Pride in Parijs.
De slogan van deze nieuwe gay pride is: Droits des LGBT : allons au bout de légalité
. De start van de Gay Pride in Parijs wordt verwacht tot 14u aan  Montparnasse.
De Parade 2013 passeren de Boulevard Montparnasse, Port Royal, Boulevard Saint-Michel Boulevard Saint-Germain, Pont de Sully en Henri IV.

De aankomst zal plaatsvinden op het Place de la Bastille.
In de Bastille staat de Grand Podium Pride met toespraken en zang.
Vele gay clubs, hotels, cafes en restaurants organiseren ook evenementen en bieden speciale promoties aan tijdens de Gay Pride van Parijs, in het bijzonder in de gaywijk Marais.

bron - auteur : Gaybars.eu

  

De parade was een groot succes , dankzij het mooie warm weer.

Bars en clubs in Paris
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.