De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport.Paris. Bijna een half miljoen mensen liepen tussen de Place de la Concorde op de Place de la République voor de Pride March in Parijs.

In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport (hieronder de verklaring van Inter- LGBT)

  De Inter-LGBT organiseert de LGBTQI + Pride March in Parijs op 30 juni. De route van het 2018-evenement:

De voorbereiding is op de Place de la Concorde, voor de Nationale Vergadering, een symbolische plaats. De route naar de Place de la République loopt langs de Rue de Rivoli, de boulevard de Sebastopol en de Boulevard Saint-Martin. Verwachte aankomst van de eerste demonstranten in République rond 17u, voor het grote podium aan het eind van de lange optocht.

De metro op de weg is onderbroken en de stations zijn gesloten op lijn 1, 7, 4, ..

. De komst van de Pride March zal Place de la République zijn waar Grand Podium eind maart van 17.00 uur tot 22.00 uur zal plaatsvinden.

Het feest gaat verder in de vele avonden en de bar van de Marais.

Minder goed nieuws is dat de Regenboog voetgangersoversteekplaatsen geschilderd in de straten van de Marais wijk van Parijs voor de mars van zaterdag met homofobe slogans werden beklad voor de tweede keer deze week. Stadswerklieden hebben deze graffiti vanmorgen voor het begin van de parade opgeruimd. De burgermeester van Paris Anne Hidalgo , liet weten dat ze nog meer regenboog oversteekplaatsen zal plaatsen want Parijs is een veilige haven met waarden van vrijheid, gelijkheid en broederschap .
bron - auteur : Inter-LGBT & Gaybars
Foto: Gaybars       

Gaybars site in vernieuwing Gaybars.eu website bestaat al 15 jaar en groot onderhoud is nodig . De site blijft bestaan , maar een interne opfrissing wordt nodig .

Hoe oud was jij toen je niet meer op stap ging? Van avondje met vrienden uitgaan of alleen wat cruisen tot een woeste avond in een nachtclub: uitgaan is iets dat we allemaal wel hebben gedaan.Maar tot hoe oud ga je uit ?

GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLAND gay winterfeest van Duitsland in Keulen. van 30 november tot 2 december 2018: Cologne Hustlaball, GREENKOMM ,NAUGHTYCONTROL and HEAVENUE!

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Duizenden homo's houden een protestmars in Central Park Duizenden homoseksuelen houden een protestmars in Central Park. Dit was 48 jaar geleden en de eerste Gay pride ter wereld in New York.