De 10e GAY GAMES in ParijsParis. De 10e GAY GAMES in Parijs van 4 tot 12 Augustus 2018.
Met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en (hoop) 300.000 toeschouwers.

Representatieve 50 locaties in het hart van Parijs en de regio Ile-de-France en EEN CYCLUS VAN CONFERENTIES TER BESTRIJDING VAN DISCRIMINATIE op woensdag 1 augustus tot vrijdag 3 augustus 2018,

De meeste evenementen vinden plaats in Parijs, sommige buiten de stad. De vele party's in de stad openen hun deuren voor bezoekers.

 Na Amsterdam, Limerick, Londen, Orlando en Parijs-dit zijn de vijf steden die zich hebben aangemeld voor de Gay Games 2018. Zoals gewoonlijk mochten de kandidaten nieuwe sporten voorstellen in hun aanvraag. Limerick heeft zich toegelegd op boks- en rolstoelrugby, Parijs heeft boogschieten, schermen, jeu de boules en roller derby voorgesteld. Ook Londen wil Roller Derby uitvoeren. Het bestuur van de Federatie van Gay Games (FGG) heeft deze zes sporten nu goedgekeurd.

De voorzitter van de selectiecommissie, David Killian, geloofde dat de kiezers in het bijzonder was onder de indruk van de uitstekende sportfaciliteiten in de toepassing van Parijs die ruimte zou bieden voor tal van toeschouwers, ook met een reeks nieuwe sport (inqueery) gemeld. Bovendien hebben de Fransen veel ervaring met het organiseren van internationale sportevenementen en grote culturele evenementen in de gemeenschap. Tenslotte Paris had sterke politieke steun door de aanwezigheid van minister van sport Valerie Fourneyron en de vijfvoudig Olympisch schermen medaillewinnaar Laura Flessel. De voorzitters van de Federatie van Gay Games, Kurt Dahl en Emy Ritt, benadrukten dat alle drie toepassingen van hoge kwaliteit waren.

bron - auteur : Gaybars.eu
       

Hoe oud was jij toen je niet meer op stap ging? Van avondje met vrienden uitgaan of alleen wat cruisen tot een woeste avond in een nachtclub: uitgaan is iets dat we allemaal wel hebben gedaan.Maar tot hoe oud ga je uit ?

GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLAND gay winterfeest van Duitsland in Keulen. van 30 november tot 2 december 2018: Cologne Hustlaball, GREENKOMM ,NAUGHTYCONTROL and HEAVENUE!

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Duizenden homo's houden een protestmars in Central Park Duizenden homoseksuelen houden een protestmars in Central Park. Dit was 48 jaar geleden en de eerste Gay pride ter wereld in New York.