De 10e GAY GAMES in ParijsParis. De 10e GAY GAMES in Parijs van 4 tot 12 Augustus 2018.
Met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en (hoop) 300.000 toeschouwers.

Representatieve 50 locaties in het hart van Parijs en de regio Ile-de-France en EEN CYCLUS VAN CONFERENTIES TER BESTRIJDING VAN DISCRIMINATIE op woensdag 1 augustus tot vrijdag 3 augustus 2018,

De meeste evenementen vinden plaats in Parijs, sommige buiten de stad. De vele party's in de stad openen hun deuren voor bezoekers.

 Na Amsterdam, Limerick, Londen, Orlando en Parijs-dit zijn de vijf steden die zich hebben aangemeld voor de Gay Games 2018. Zoals gewoonlijk mochten de kandidaten nieuwe sporten voorstellen in hun aanvraag. Limerick heeft zich toegelegd op boks- en rolstoelrugby, Parijs heeft boogschieten, schermen, jeu de boules en roller derby voorgesteld. Ook Londen wil Roller Derby uitvoeren. Het bestuur van de Federatie van Gay Games (FGG) heeft deze zes sporten nu goedgekeurd.

De voorzitter van de selectiecommissie, David Killian, geloofde dat de kiezers in het bijzonder was onder de indruk van de uitstekende sportfaciliteiten in de toepassing van Parijs die ruimte zou bieden voor tal van toeschouwers, ook met een reeks nieuwe sport (inqueery) gemeld. Bovendien hebben de Fransen veel ervaring met het organiseren van internationale sportevenementen en grote culturele evenementen in de gemeenschap. Tenslotte Paris had sterke politieke steun door de aanwezigheid van minister van sport Valerie Fourneyron en de vijfvoudig Olympisch schermen medaillewinnaar Laura Flessel. De voorzitters van de Federatie van Gay Games, Kurt Dahl en Emy Ritt, benadrukten dat alle drie toepassingen van hoge kwaliteit waren.

bron - auteur : Gaybars.eu
       

Love, Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.

In 72 landen is homoseksualiteit nog steeds strafbaar Nu nog zijn er veel landen in de wereld waar gays kunnen veroordeeld worden of zelfs de doodstraf krijgen . Let op waar je op vakantie gaat .