S E X Y - 5th Anniversary BallKöln. Het is inmiddels vijf jaar geleden dat de S E X Y zijn triomftocht door de homoseksuele partylandschap startte, en nu is ze hard op weg in de top-liga van de internationale gay-events.

Allang heeft de mega-party met zijn unieke lightshow, de reusachtige LED-muren en vette lasershows, evenals een legertje van dansers en performers, trouwe fans in alle belangrijke gay hot spots:
niet alleen uit Amsterdam, Brussel of Parijs, maar uit heel Europa reizen de fans regelmatig drie keer per jaar naar Keulen, wanneer de eerbiedwaardige Sartory-Säle hun poorten voor de party van superlatieven openen.

Op 'zaterdag, 16 November', is het weer zover:
dan nodigt de party uit tot de vijfjarige verjaardags-special, op twee floors met een sensationele mix van internationale top-DJs, vurige dansers en performers, evenals veel verassingen en specials getrouw het motto: Live your life S E X Y!
En dit is de laatste keer dit jaar.

De voorverkoop voor dit party-special heeft al begonnen.
Nog zijn er de begeerde en strikt gelimiteerde „Early Bird Tickets“ voor onovertrefbaar goedkope 10 euro!
Hier moet je een slag slaan zolang de voorraad strekt.
Wie nu al weet dat hij een ten volle van een onvergetelijke nacht genieten wil,
die slaat toe bij de eveneens gelimiteerde „VIP-passes“ voor slechts 59 euro.

De passes bevatten 50 euro consumptie, het volledige entreegeld, de garderobe en de toegang naar de Schlummberger-VIP-Stage.
Hier dartelen behalve de who-is-who van de Keulse partyscène ook echte vermaardheden met een glaasje sekt op de leren sofa's rond-en ook degene die het nog willen worden.
bron - auteur : Gaybars.eu

Met het VIP-pass spaar je heel eenvoudig 11 Euro.
Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.eventqube.de of www.gaygo.eu, net als bij alle bekende voorverkoopadressen in Keulen.

Bars en clubs in Köln
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together – prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.