Wij zijn het enige roze carnaval - Keulen PrideKöln. Honderdduizenden vieren op de Parade.Bunt en schril en veel zon en weinig regen. Dat was de Christopher Street Day Parade (CSD), het hoogtepunt van twee weken van Keulen Pride Festival.

Met de slogan 'Wir sind NUR der rosa Karneval' ('Wij zijn het enige roze carnaval) mobiliseerde de ColognePride de stad in de strijd tegen discriminatie van lesbiennes, homo's, biseksuelen en anderen.

Juist op 18:00 uur gaat het de straat festival open in drie fasen in de oude binnenstad van Keulen voor een drie daags volledige programma. Muziek, cultuur, politiek en ontmoetingen. Een festival van diversiteit! De CSD straatfeest rond de Heumarkt brengt een kleurrijk feest gecombineerd met bizarre optredens, betrokken toespraken en emotionele momenten samen. Bijzonder is ook het terras op de Schaafenstraße 'Mediterranea', leuk om het allemaal te genieten.

In Keulen, de CSD demonstratie begint traditioneel op zondag. Ook in 2014 is het terug op de rechteroever van de Rijn gaan over de Deutz-brug en in het hart van het centrum in. Sinds 1991 tonen we aan dat lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en interseksuele mensen zijn nu op gelijke voorwaarden legaal en sociaal geaccepteerd.

Ook in dit jaar zullen we de openingsceremonie en de politieke verzameling van alle demonstratievoertuigen overdragen wonen via 'Kölncampus' (100,0 MHz). Nieuw: Een andere Zitting over de situatie van de LGBTQI buitenland alsook een uitgebreide groep gericht vijandschap tegen de geldigheid van de demonstratie.

En dan zijn er de vele CSD's (after)Party's in de stad.
bron - auteur : Gaybars.eu       

Hoe oud was jij toen je niet meer op stap ging? Van avondje met vrienden uitgaan of alleen wat cruisen tot een woeste avond in een nachtclub: uitgaan is iets dat we allemaal wel hebben gedaan.Maar tot hoe oud ga je uit ?

GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLAND gay winterfeest van Duitsland in Keulen. van 30 november tot 2 december 2018: Cologne Hustlaball, GREENKOMM ,NAUGHTYCONTROL and HEAVENUE!

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Duizenden homo's houden een protestmars in Central Park Duizenden homoseksuelen houden een protestmars in Central Park. Dit was 48 jaar geleden en de eerste Gay pride ter wereld in New York.