Voetballer Thomas Hitzlsperger komt uit de kastStuttgart. Voormalig Duits international Thomas Hitzlsperger is uit de kast gekomen.
De 31-jarige oud-prof deed dat in een interview in tijdschrift Der Zeit. Thomas Hitzlsperger is een oud-speler van Aston Villa, VfB Stuttgart, Lazio Roma, West Ham United, Wolfsburg en Everton en beëindigde 4 maanden geleden zijn succesvolle loopbaan.
Hij speelde 52 interlands voor Duitsland tussen 2004 en 2010.
"Pas de laatste jaren drong het tot me door dat ik liever leef met een man", zegt Hitzlsperger in het interview.

Homoseksualiteit wordt volgens Hitzlsperger "gewoon genegeerd" in het voetbal en daar wil hij iets aan doen .

Hitzlsperger wil actief bijdragen aan de acceptatie van homo's in de sport.
Niettemin waren de uitspraken van collega's niet altijd gemakkelijk .
Hij dacht vaak aan de momenten dat er twintig jonge mannen aan een tafel zitten te drinken en die grappen maken over homo's.
"In Engeland, Duitsland en Italië is homoseksualiteit geen ernstig probleem, niet in de voetbalkleedkamers in ieder geval."
bron - auteur : Der Zeit (Bewer
Foto: Gaybiz

Bars en clubs in Stuttgart
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.