Vijf feestvierders vielen uit praalwagenHannover. Kort voor het einde van de Pride CSD-parade op zaterdagavond zijn vijf deelnemers van een bandwagen gevallen en met spoed onderworpen aan zware verwondingen naar ziekenhuis gebracht.
Een houten barrière brak in een van de vrachtwagens die gevuld was met 20 dansende mensen.

Vanuit de bandwagon met de slogan 'Gaymeinsam voor Hannover' gingen vijf mensen overhaast de balk en verwondde zichzelf hier serieus op de straatstenen .

De lokale politie heeft verklaard dat alle deelnemende vrachtwagens werden gecontroleerd voor vertrek op technische beveiliging.

Dat is een standaardprocedure die gebruikelijk is voor elke parade in Duitsland.
Rond 1.500 mensen hebben volgens de organisatoren deelgenomen aan de parade .

De CSD Hannover ging door onder het thema:
'Endlosschleife Coming Out? Wir bleiben dran'
(eeuwige loop in coming out? Wij blijven doorgaan).
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Hannover
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.