Twee prides parades en meer in BerlijnBerlin. Dit weekend waren er in Berlijn twee CSD parades die gelijktijdig plaats vinden. De chaos is perfect.

  De AIDS, de LSVD, de partijen (behalve de links zijde) en een aantal andere groepen gingen uit de orginele CSD eV en stichtte een contra-evenement op, de 'Actie Alliance CSD'. Deze is tegen de aanhang van verschillende verenigingen en politieke partijen zoals de CDU en SPD in de oorspronkelijke CSD ev of 'Stonewall Kastl CSD club'.

De gay pride biedt ook twee andere parades of betogingen. The Dyke March voor de lesbische zichtbare aanwezigheid en een korte parade voor de Kreuzberg CSD parade.

Een Sightseeing Tout, Demostratie, party'sj en parades. Berlijn heeft alles in het meervoud.
bron - auteur : Gaybars.eu
Foto: Gayout


Bars en clubs in Berlin
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.