Roze kerstmarkt KeulenKöln. De roze kerstmarkt van Keulen : de Christmas Avenue , de ietwat andere kerstmarkt.

Hij is klein en fijn en zeker anders dan alle andere kerstmarkten.
De enige kerstmarkt voor gays, lesbiennes en friends, direct in het midden van de Keulse holebi-wijk Bermuda-Dreieck.

Sinds afgelopen jaar is er een attractie meer in Keulen: De roze kerstmarkt Christmas Avenue.
De Christmas Avenue blinkt uit door zijn unieke lichtdesigns, sfeervolle muziek, hoogwaardige producten en culinaire highlights, gepaard met een dagelijks wisselend toneelprogramma.
Naast de verplichte Glühwein en kerstgebak zijn er bonte stalletjes met fijne kunstvoortbrengsels en de ietwat andere kerstaccessoires.
De kerstmarkt is niet alleen maar een aantrekkelijk en gezellig trefpunt voor de holebi scène maar voor allen. Iedereen is welkom.

Meer dan 120.000 bezoekers mochte de Christmas Avenue in het jaar 2012 verwelkomen.
Buiten de holebi-scène van Keulen waren er ook heel wat heteroseksuele inwoners en toeristen onder de nieuwsgierigen.
Bij het rijke drankenaanbod hoorden onder meer ook kersttypische speciliateiten zoals bijvoorbeeld hete Aperol Spritz, lekkere eierpunch en zelfs warme cocktails.

Keulens eerste holebi-kerstmarkt zet teken tegen homofobie.

Op 25 november 2013 gaat burgemeester Elfi Scho-Antwerpes om 19 uur de Christmas Avenue plechtig openen.
Modereren zal Sophie Russel uit de Keulse Startreff, die door onverwisselbare mimiek en stemparodieën een comédienne van de topklasse is.
Muzikaal ondersteund wordt de opening van Wanda Kay, die het publiek van de Christmas Avenue net als afgelopen jaar met moderne, vrijpostige en dansbare songs zal meeslepen.

Maar behalve plezier en amusement zal Scho-Antwerpes, de vervangster van de hoofdburgemeester, bepleitster van de pariteit van de homohuwelijk en bestuurslid in de raad van de lokale aidshulp ook nadenkende tonen aanslaan.
De Christmas Avenue gaat het hoofdaccent op het onderwerp homofobie in Rusland leggen. Zo is er o.a. op dinsdag, 10 december, de „dag van de mensenrechten“ een dag tegen homo- en transfobie gepland, die tot solidariteit met de gay-community oproept.

Ook op de wereld aids dag op 1 december zal er weer de kans worden waargenomen om iets goeds te doen. Twee politici uit het parlement, Ingrid Hack en Dr. Regina Börschel, gaan dan weer glühwein verkopen voor het goede doel.
De opbrengst zal aan de aidshulp worden gegeven.
Op die bijzondere dag zal Ella Endlich op de bühne van de Christmas Avenue o.a met de song „Küss mich, halt mich.
Lieb mich volgens de melodie van het sprookje Drie noten voor Assepoester“ voor een bijzondere kerstsfeer zorgen.
Maar ook anders is het programma opnieuw zat met geweldige kunstenaars en performers.

De highlights van het programma
Beslist een highlight van het programma is bijvoorbeeld Kathy Kelly.
De voormalige frontvrouw van de Kelly Family, die zich in de loop van haar 30jarige carrière als zangeres intussen succesvol als solo artist heeft kunnen vestigen, zal op 3 december op de avenue-bühne performen.
Het optreden van Kasalla op 5 december zal bijzonder ons Keulse gasten blij maken. De band met de Keulse tongval, die alle liedjes in het Keuls presenteert, zal het publiek van de Christmas Avenue in stemming brengen.
Op 14 december zal één van de bekendste Elvis-imitators ter wereld, Mark Janicello, de Christmas Avenue bezoeken zijn A VERY ELVIS CHRISTMAS CONCERT is er maar één van heel wat bühnenhighlights van het programma van dit jaar.

bron - auteur : Gaybars.euOpeningstijden:
25 november - 23 december 2013
van 12 uur tot 22 uur .
De kerstmarkt ligt vlakbij de kerstmarkt Neumarkt. Parkeren makkelijk gemaakt. De barrièrevrije parkeergarage van de Sparkasse KölnBonn onder de „Christmas Avenue“ staat de bezoeksters en bezoekers 24 uur ter beschikking.
Vanaf 21 tot 6 uur is er de gunstige avondtarief van 1,50€/uur.
De dagtarief geldt vanaf 6 tot 21 uur en kost 1,80€/uur.

Bars en clubs in Köln
       

Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.

Enrique Doleschy uit Mainz is Mister Gay Germany 2018 De Mister Gay Germany 2018 is Enrique Doleschy uit Mainz. Voordat enrique nu een spannend jaar is in 2018!

Grindr - Zo ingewikkeld voor de realiteit of toch niet zo? Het succes van Grindr (en andere dating apps) is te wijten aan de eenvoud, maar wat maakt Grindr zo aantrekkelijk? De virtuele wereld van het internet.

Pride Praag 2017 Prague Pride 7 augustus 2017Aug 13, 2017 Dagen vol cultuur, entertainment en tolerantie in de zomer Praag. De parade in de sta was groot succes.

Matt Rood is Mister Gay Europe 2017 Mister Gay Europa 2017 is Engeland's Matt Rood (37), een professionele hondwandelaar en hondentrainer.