Christmas Avenue , de roze open kerstmarkt in Keulen is openKöln. "Christmas Avenue" is inmiddels niet meer weg te denken uit de eventkalender van Keulen en viert in 2015 reeds haar vierjarig bestaan. Het is de kerstmarkt van de Keulse holebi-scene met niet alleen "Glühwein", warme cocktails, unieke versiering en een dagelijks wisselende optredens, maar is een echt kerstmarkt voor iedereen. Voor Keulenaars, toeristen of families – allemaal zijn ze van harte welkom.

Nieuw dit jaar zijn er culinaire hoogtepunten zoals authentieke hamburgers, "Baumstriezel" en "geflambeerde zalm". Daarnaast is er ook de populaire rode en witte Glühwein en een ruime keus aan warme cocktails en voor de eerste keer een authentieke bio-Glühwein.

Er is ook een populaire Happy Hour met een assortiment van dranken, iedere dinsdag van 19 tot 20 uur. Ter opening presenteert de Keulse entertainster Sophie Russel samen met de band "Spiegelblick" de officiële "Christmas Avenue"-song: 'Weihnachten tanz' ich nur Rock’n’Roll’ (nl: Met kerst dans ik alleen maar Rock’n’Roll). Een Keulse spreekwoord luidt "Bij de tweede keer wordt het een traditie..." – na de première in 2014 gaat de Keulse cultband “Kasalla” volgens deze lijfspreuk ook dit jaar weer het openingsfeest rocken.

Behalve de reeds bekende en geliefde gezichten zoals Ikena Amechi, “Die drei Liköre”, “ABBA da Capo” en “Rosenblond” wacht ook een keuze aan nieuwe kunstenaars en bands en de welbekende Lilo Wanders op de kerstmarkt bezoekers.

Ook een heruitgave van de "Mr. Avenue"-verkiezingen staat op het programma: Iedere woensdag gaat één van drie kandidaten zich met ondersteuning van de aanwezige bezoekers zich kwalificeren voor de grote finale op 23 december.
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Köln
       

Hoe oud was jij toen je niet meer op stap ging? Van avondje met vrienden uitgaan of alleen wat cruisen tot een woeste avond in een nachtclub: uitgaan is iets dat we allemaal wel hebben gedaan.Maar tot hoe oud ga je uit ?

GROOTSTE WINTERFEESTFESTIVAL VAN DUITSLAND gay winterfeest van Duitsland in Keulen. van 30 november tot 2 december 2018: Cologne Hustlaball, GREENKOMM ,NAUGHTYCONTROL and HEAVENUE!

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together – prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Duizenden homo's houden een protestmars in Central Park Duizenden homoseksuelen houden een protestmars in Central Park. Dit was 48 jaar geleden en de eerste Gay pride ter wereld in New York.