Opening Berlin nieuwe luchthaven uitgesteldBerlin. Niet direct GayBar nieuws , maar toch leuk om te weten voor wie naar Berlijn gaat in de komende maanden voor de verschillende evenementen.

De opening van de nieuwe luchthaven van Berlijn ,de Willy-Brandt-Flughafen op 17 maart 2013 , moet voor de derde keer worden uitgesteld.
Er is geen een nieuwe streefdatum .
Momenteel loopt alle vliegverkeer via (de oude) luchthavens Tegel en Schonberg.
Luchthaven Tegel (West-Berlijn) en Schonberg (Oost-Berlijn) zal gesloten worden na de opening van de nieuwe luchthaven .

Door fouten bij de planning wordt de nieuwe luchthaven (terminal) van de hoofdstad steeds meer een pijndossier.
De opening van de nieuwe luchthaven, die gelegen is in Schönefeld, was oorspronkelijk gepland voor 30 oktober 2011,
dan verschoven naar 17 maart 2013 en nu is onzeker wanneer deze eindelijk opengaat terwijl deze al bijna 2 miljard duurder wordt .

Op de nieuwe luchthaven in aanbouw waren er problemen met onder meer de brandveiligheid en de coördinatie van de werken van de diverse onderaannemers.

bron - auteur : Mark
Foto: Gaybiz

Foto luchthaven Tegel

Bars en clubs in Berlin
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together – prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.