Lesbian and Gay Film Festival HamburgHamburg. Eens per jaar-meer in het bijzonder van 19 tot en met 24 Oktober - is er het grootste van Duitsland oudste holebi-filmfestival op de Alster.
De Lesbian and Gay Film Festival starte in Hamburg en zijn in feite al meer dan 15.000 bezoekers naar de Hanse stad en haar bioscopen geweest.

Een goed voorbereid en open-minded persoon zal zich thuisvinden in het Lesbian and Gay Film Festival
Hamburg dat reeds 21e Jaar bestaat.
De verwachtingen zijn hoog en het publiek ook. .

Afgezien van de populaire publiek awards GLOBOLA, DOKULA en Ursula,
zullen de manier waarop prijzen voor de beste eigenschap, documentaire en korte film en elk begiftigd met 1.000 is opnieuw bekroond met de hoogste prijs queer Jury Prize in Duitsland.

De internationale jury,
met inbegrip van de Canadese filmmaker Bruce LaBruce en de directeur van de Amsterdamse Transgender Filmfestival
TranScreen, Paul ter Veld- zullen present zijn .
Ook de randactiviteiten waren de moeite waard .
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Hamburg
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.