Keulen RozenmontagKöln. De Keulse carnavalsoptocht op maandag en heel de carnaval in Essen, Düsseldorf en de omgeving is begonnen.
Het Keulse carnaval is het grootste carnaval in Duitsland.
Het begint om 10:30 uur aan de Chlodwigplatz klok en heeft een totale lengte van ongeveer zeven kilometer.
Voor de 6,5-mijl lopen neemt hij meer dan vier uur, dus tot een miljoen toeschouwers genoeg tijd te vieren. In 2011, het carnaval is na de pride het grootste festival in Koln.
Om dat te vieren zijn algemeen de gay bars en clubs in Keulen tot het ochtendgloren open.
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Köln
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together – prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.