Gayscene in wurggreep van belastingDortmund. De gay scène waarbij bepaalde lustige handelingen gebeuren zullen omvangrijke fiscale budgetten moeten reserveren.

Met een nieuwe "lust belasting" zullen steden in Noordrijn-Westfalen om maandelijks belasting te betalen ten groote van meer dan 8000 euro.

Voor de zaakvoerders in Dortmund en exploitanten van sauna's en cruisen bars zullen deze belastingen geven tot een financiële ondergang.

Dit betekent helaas ook voor de verschillende gay en lesbische zaken waaronder , onder alle bioscopen, sauna's en bars die nieuwe heffing zullen moeten betalen.


De belasting is vorig jaar gekomen om extra inkomsten te verkrijgen van bezoekers aan rendez-vous huizen aan de grensstreek en achterland.
Ze zou een aantal miljoen euro kunnen opleveren aan verschillende gemeenten in Duitsland .
De hoogte van de belasting wordt onder meer bepaald door de handelsopervlakte .
bron - auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Dortmund
       

Towards ZERO Together protestmars Brussel - Amsterdam Towards ZERO Together – prinses Mabel van Oranje loopt mee in Amsterdam Hiv-activisten lopen van Brussel via Rotterdam naar Amsterdam.

Boodschappen van liefde over de hele wereld op de London Pride 2018 Boodschappen van liefde over de hele wereld op Gay Pride London op zaterdag 7 juli met de Pride-parade en de Trafalgar Square Stage en vele evenementen in Soho en Vauxhall.

De Paris Gay Pride parade ontsiert zich tegen discriminatie in de sport. In 2018 zal de de Paris Pride optocht in teken staan van discriminatie in de sport. Bijna een half miljoen mensen liepen op de Gay Pride Parade in Parijs.

Vommuniqué-de-Inter-LGBT Discriminatie (op het tapijt), zowel in de sport als in ons leven! #LesDiscrisAuTapis
Communique-de-Inter-LGBT.


Love ,Simon is een leuke coming-out film 'Love, Simon' is een Amerikaanse vrolijke romantische filmkomedie uit 2018 over de coming-out van een tiener .

Jens Walker is Mister Leather Berlin 2018 Jens Walker is op 1 april in Berlijn verkozen tot Mister Leather Berlin 2018.

De 10e GAY GAMES in Parijs De 10e GAY GAMES in Parijs met 36 sportevenementen, 14 culturele evenementen, 1 dorp, 2 ceremonies, 3 officiële feestjes en 300.000 toeschouwers van 4 tot 12 Augustus 2018.